MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Aborter, barnmorskan Ellinor och samvetsfriheten i Sverige - Samvetsmanifestet

Publicerad 2014-02-28 23:44:03 i Religionsfrihet,
Var och en har rätt att tänka efter själv. Vi befinner oss vid en viktig punkt i vårt land där vi behöver lyfta fram samvetsfriheten.

Det handlar om att vi i frågor som rör våra djupaste övertygelser måste respektera vad människors samvete säger. Ett aktuellt exempel är barnmorskan Ellinor vars samvete inte accepterade aborterande.

Skriv på Samvetsmanifestet för samvetsfrihet i Sverige!


Vi är många som stöder människans okränkbara värde, en klassisk äktenskapssyn och fundament som religions- och samvetsfrihet.

Som kristna kan vi inte bara följa den statliga uppfostran eller majoriteten i media; vi kommer fortsätta tänka självständigt.


AKTUELLT: Se följande intressanta bloggar om: Läs även andra bloggares åsikter om politik, samhälle, Samvetsmanifestet, samvetsfrihet, religionsfrihet, människovärde, äktenskapssyn, barnmorskan Ellinor ::

Vad säger Finska säkerhetspolisen (och SÄPO) om Bilal Philips framträdande?

Publicerad 2014-02-28 15:59:23 i Politik,


EN MUSLIMSK GRUPP i Helsingfors har inbjudit den ökände terroraktivisten Bilal Philips till en konferens i dagarna.

Idag fredag (28/2) och imorgon lördag (1/3) är han inbjuden till Finlands huvudstad för att vara huvudtalare.Islamistisk terrorpropaganda i Norden

Bilal Philips är inte vem som helst. Han fanns med som medverkande aktivist vid WTC-attacken på 90-talet. Många länder har 'bannlyst' honom. Bilal Philips har förbjudits komma till Kenya för länkar till terroraktiviteter. Kanada, Australien, Tyskland och Storbritannien samt USA har stämplat honom som konspiratör av WTC-bombningen. Så frågan är hur Finland och finska säkerhetstjänsten agerar? - Video: Unindicted Co-Conspirator In Wtc Bombing Sheik Bilal Philips

Hur många muslimer i Stockholm och Sverige tar Finlandsbåten över till Helsingfors... Hur många muslimer i Sverige lyssnar regelbundet på Philips? Se den utförliga sidan på wikipedia. Bilal Philips och hans videos från Islamic Information Center och TV-sändningar, Peace TV, via Dubai och Qatar?

Eventet med Bilal Philips idag och imorgon i Helsingfors är det märkbart tyst om. Vad har massmedia i Finland sagt? Vad säger svenska Säpo? Är det någon som känner till huruvida muslimeventet med terroristen Bilal Philips alls äger rum?


AKTUELLT: Se följande intressanta bloggar om: politik, samhälle, islamism, Bilal Philips, Helsingfors, Islamic Information Center, World Trade Center, Kenya, Kanada, Tyskland, Storbritannien, USA, Peace TV ::

Är det "islamofobiskt" att skylla islam för islamisk terrorism?

Publicerad 2014-02-26 23:12:00 i Islamisering,


Den brittiska regeringen har spenderat miljontals pund under de senaste åren på det så kallade Prevent-programmet för att stoppa muslimer i landet från att påverkas av radikala jihadister.

Prevent är tänkt att fungera som en strategi mot terrorism, men många hävdar att programmet är kontraproduktivt och många muslimer säger att detta är uppenbar diskriminering av myndigheterna, enligt vad RT:s Laura Smith rapporterar.Syndabockar

Det brittiska Prevent-programmet har enligt många muslimer gjort dem till syndabockar för islamisk terror.

I Sverige bör vi fråga oss om det är islamofobiskt att skylla islam för islamisk terror, vilket islamkritik bl.a. hävdar...

AKTUELLT: Se följande intressanta bloggar om: politik, samhälle, muslimer, islam, Prevent-programmet, Storbritannien, syndabockar, islamkritik ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv