MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

K O N T A K T

Publicerad 2014-01-31 18:11:00 i Allmänt,


KONTAKT för Meddelande till MXp,
dess redaktör & utgivare Dag Selander:


Namn

E-post

Rubrik

Meddelande

::

Bojkotta HALAL! - Varför?

Publicerad 2014-01-30 20:44:00 i Politik,
Se upp för HALAL och H-ordet

"Halal" är kött slaktat på islamiskt vis; slaktat dels på ett barbariskt sätt visavi djuren, dels slaktat i Allahs namn.

Är de halalslaktade produkterna något för oss som inte är muslimer? Nej. (Dessutom är muslimerna inte alls tvungna att äta Halal. Svenska skolor måste inte alls ha halal. Kristna, judar och andra ska inte behöva äta Halal.)

Bojkotta HALAL. YouTube-videon ovan ger ett antal exempel på varför en icke-muslim absolut bör bojkotta Halal. Hur är det i den matvaruaffär du handlar? Har du sett att halalvaror finns i din affär?

I England säljer McDonald halalslaktade burgare. Somliga matvaruföretag köper licens för att kunna placera Halal-märket eller ett speciellt H utan att deras varor är halalslaktade. Varför? Pengarna!'

Läs den synnerligen informativa artikeln HALAL: SECRETLY SHOVING SHARIA ISLAMIC LAW DOWN YOUR THROAT...


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: halal, halalslakt, sharia, Koranen, bojkotta Halal, McDonald, livsmedelsaffär, Pat Condell ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv