MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Islam och sharia har tolkningsföreträde och tystar demokrati och yttrandefrihet

Publicerad 2014-07-30 09:33:00 i Islamisering,


Mona Walter från Somalia blev kristen. Efter dödshot går hon under jorden. Berättar i SVT/Västnytt:Mer än en myt, Erik Ullenhag - Debattartikel i Dagen (17/7)
Går under jorden efter islamkritik - Dagen (29/7)

H/T: Grey

Är du muslim och blir kristen och dessutom framför islamkritik som Mona Walter, då är dina dagar räknade.

Är du inte muslim och enbart framför islamkritik i kommentarer (utan ett uns av hat) i Israel i Sverige eller i Avpixlat, så är du extremist och rasist.

Är du inte muslim och framför islamkritik - som t.ex. utgivaren av MXp2.se - stämplas du av makthavande media och politiker som rasist.

Tidskriften Expo - som blivit svenska makthavares yttersta myndighet om vad som är demokrati och yttrandefrihet - behöver inte läsa en enda bloggpost i MXp2.se utan bara se bloggens högerspalt för att stämpla utgivaren som rasist, extremist och främlingsfientlig.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Mona Walter, islamkritik, Somalia, Al Shabab, dödshot, extremist, främlingsfintlig, rasistisk, Expo, media, politiker, mxp2.se, yttrandefrihet ::

Vad säger Bibeln om Israels gränser

Publicerad 2014-07-28 21:16:12 i Israel,
Bibeltexter som anger Israels gränser:

* 1 Mosebok 15: 18:21
* 1 Mosebok 17:7-8
* 2 Mosebok 3:14-17
* 2 Mosebok 23:31
* 4 Mosebok 34:1-12
* 5 Mosebok 34:4
* Josua 1:4-5
* Josua 13:1-7
* Josua 14:6-15
* Josua 18:8-21:4
* 1 Kungaboken 8:65
* Jesaja 27:12
* Jesaja 49:19-20
* Hesekiel 47: 13-20
* Hesekiel 28:24-26
* Hesekiel 36:22-38
* 1 Mosebok 15:18-21
* Amos 1:6-8
* Jeremia 49:28-33
* Jesaja 17:1-3
* Jeremia 49:23-27
* Amos 1:3-5


H/T: PortSalut

"STÄMMER DENNA KARTA?" frågar sig en och annan. Inför Bibelns texter om Israels gränser frågar sig dessutom många: "KAN BIBELNS TEXTER VERKLIGEN STÄMMA?"

Denna världens politiskt korrekta makthavare med politiker och media ställer ifrågasättande samma frågor: Den kartan kan ju inte stämma! Bibeltexterna kan ju verkligen inte stämma!

Vi är en inte ringa skara som om kartan säger: STÄMMER! och om Bibeltexterna säger: Om det är något som stämmer, så nog är det texterna i Skriften.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Israel, Bibeln, Skriften ::

Hamas och Gaza

Publicerad 2014-07-27 10:35:00 i Israel,


Terrorgruppen HAMAS är alls inte bara som man säger en s.k. "motståndsrörelse". Dess syfte är att utplåna judafolket, varenda jude.

 ...

LÄS artikeln "Hamas och Gaza"

av Holger Nilsson

ISRAEL har under lång tid utsatts för raketbeskjutning... Hur skulle det vara om vårt land och folk besköts med tusentals raketer. Om Rysslands Putin hot mot Gotland och Sverige betyder radikala åtgärder av riksdag och regering, skulle vi inte stillatigande bara acceptera ett bombardemang med 1000-tals raketer mot land och folk...


AKTUELLT: Expressen: Hamas är arvtagare till Hitlers arabiska vänner, AB: Ny raketbeskjutning, DN: PRESSUPPROP Tala tydligt till Putin, DN: Anne Ramberg har inte tolkningsföreträde, Läs även andra intressanta bloggar om: Hamas, Muslimska brödraskapet, Palestina, judar, judafolket, Israel, Jerusalem, Holger Nilsson, "Israel och dess fiender", Mahmoud Zahar, sionister, Khaled Mashaal ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv