MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

VIDEO (03:02) Jihadisthalshuggning: Kan man inte skära av huvudet vrider man av det

Publicerad 2014-06-29 09:16:09 i Islamisering,


VIDEON visar en jihadisthalshuggning när man bara har den sämsta kökskniven. Denna plågsamt långt utdragna avrättning ägde rum i januari 2014 i provinsen Daraa, Syrien.

Bödlarna är från al-Qaidaterrorgruppen Jabhat al-Nusra, känd för liknande brott i Syrien. De avrättade över 80 civila i staden "Adra" i december 2013. Det finns inga uppgifter om offren, men de var inte stridande utan troligen civila regeringsanställda.

VARNING: Videon (03:02) är mycket otäck.H/T: BareNakedIslam

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: jihadister, jihad, halshuggning, al Qaida, Syrien, islamister, Koranen, Sharia, demokrati, yttrandefrihet ::

Sjunnesson om Migrationsverkets Anders Danielsson "Sveriges argaste generaldirektör"

Publicerad 2014-06-25 13:04:06 i Samhälle,


MIGRATIONSVERKERTS GENERALDIREKTÖR ANDERS DANIELSSON berättar för Dagens Nyheter (23/6 2014) att han behöver en miljard till. De svenska kommuner som inte vill ta emot fler asylsökande tvingar honom att hyra dyra förläggningar på korta kontrakt.

Merkostnaden för att hyra tillfälliga lokaler för 11 000 personer skulle kunna användas till annat, egna bostäder som ägs och drivs av Migrationsverket, säger han upprört. Att miljarden skulle kunna rädda tio gånger fler liv i närområden faller dock honom inte in. Mer om denna SAMTIDEN-text Sveriges argaste generaldirektör? av JAN SJUNNESSON

Foto: Holger Motzkau

Det likriktade medielandskapet med dess åsiktsdikatur har inte plats för texter som dennaREFERENSER: AB, DN, DN, SvD,
Läs även andra intressanta bloggar om: Migrationsverket, Anders Danielsson, asylsökande ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv