MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

HALAL-KYCKLING I SVENSKA BUTIKER

Publicerad 2014-03-28 18:35:00 i Islamisering,


Om du går runt i dagligvarubutiker som till exempel ICA MAXI, Willys, KONSUM och City Gross och ska köpa kyckling, så vet du mestadels inte om varorna är halalslaktade. Går man däremot in i butiker som 'All världens mat' och 'Orient Livs' så är allt halalslaktat.

En och annan bryr sig inte. Men andra icke-muslimer bryr sig. Ett kalaspris lurar i frysdisken. FirstPrice och 2 kg kyckling för halva priset. Först när du kollar förpackningen där hemma, upptäcker du ett ynka litet info om att det här är Halal.

Muslimen vill ha varan slaktad vänd mot Mecca och halsuppskuren och helgad åt Allah. Icke-muslimer som är kristna vill definitivt inte ha avgudaoffer på spisen och matbordet. FirstPrice-kycklingen fick gå till avfallsboxen och återvinningscentralen.

Coop har en särskild Halaldisk. Det är en tydlig info både för landets 500 000 muslimer och de övriga 8 500 000 icke-muslimerna med en hel del kristna.

Dagligvarubutikerna är skickliga på att skylta för sina varor. Det är hög tid att låta alla icke-muslimer få information om var halal och icke-halal finns. De matbutiker som förstår att varudeklarera bör kunna ro hem både en och annan marknadsandel.

AKTUELLT: Läs följande intressanta bloggar om: halal, halalslakt, ICA, Willys, KONSUM, City Gross, Orient Livs, All världens mat, Mecca, Allah ::

MICHAEL COREN: FÖRSTA ICKE-ISLAMISKA STAT MED SHARIA-LAGSTIFTNING

Publicerad 2014-03-25 18:00:00 i Politik,


MICHAEL COREN på SunNews i samtal med Tarek Fatah om att Sharia är ett faktum i Storbritannien.Sverige nästa icke-muslimska stat med sharialagstiftning


Sverige torde vara nästa stat med implementerad sharialagstiftning.

Hur långt har svenska jurister kommit i denna islamiska infiltrering med den strategi och taktik som kalifatet utarbetat i det s.k. Projektet...

Trots massmedial tystnad i saken har ändå ett antal läckor i mediamarginalerna (Googla sharia svensk domstol) informerat om att Sverige nog kan komma att bli tvåa efter Storbritannien.AKTUELLT: Se följande intressanta bloggar om: Sharialagstiftning, Projektet, kalifatet, demokrati, politik, samhälle ::

INSIKTERNA SOM PSEUDONYMEN 'JULIA CAESAR' HAR ATT SÄGA I VALTIDER

Publicerad 2014-03-24 17:45:00 i


JULIA CAESAR är en Sveriges största opinionsbildare. Till professionen är hon journalist och under senaste åren författare till böckerna Världsmästarna och Fler ministrar borde gråta.

Inför de stundande valen 2014 ger Julia Caesar god rådgivning genom texter såsom Brev till Fredrik Reinfeldt..., Vad driver Fredrik Reinfeldt?..., (S)venska muslimpartiet... och Ministern, hororna och sanningen... samt genom texterna i den omfattande Länklistan som återfinns på sajten Aktualia om Julia Caesar.

Vad vi kan göra för Sverige under valåret 2014


Var och en som menar något med 'demokrati' och 'mänskliga fri- och rättigheter' bör vara med och sprida insikterna som Julia Caesar delat med sig i ett stort antal texter från 2010. Till de verkligt stora auktoriteterna inför årets valfrågor hör definitivt Julia Caesar.

Ett omfattande material (bl.a. flygblad) inför Valåret återfinns på den sida som Cavatus har lagt upp på sajten Aktualia

Vad Julia Caesar har att säga inför valen i maj och september är välgörande med tanke på de insikter hon delar med sig. Vare sig DN, SvD, AB och Expressen eller Populära proffstyckare, Publicserviceföretagens propaganda och 'profetiska' Professorer kan mäta sig med de insikter som Julia Caesar har. Varför? Förmodligen för att huvudfåran i massmedia är begränsad av den totalitära s.k. 'demokrati' som råder och regerar.

AKTUELLT: Jag har placerat min blogg i Jönköpingbloggkartan.se!

Läs följande intressanta bloggar om: samhällskritik, valåret 2014, Fredrik Reinfeldt, Vänstern, (S), mänskliga fri- och rättigheter, demokrati, yttrandefrihet, religionsfrihet, politik, samhälle, mxp2.se, Dag Selander ::

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv