MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

The Truth Hurts - Sanningen om Sverige och svenska myndigheter

Publicerad 2014-05-31 10:59:00 i Israel,


VIDEON nedan visar oss riksdagsledamoten Julia Kronlid (SD) i en lobbysituation med Yonathan Avner Ben Yisrael om Sveriges förhållande till Israel.

Sanningen om Sverige och dess myndigheter är att landet är politiskt korrumperat.

* Biståndsmyndigheten SIDA är korrumperad i dess ensidiga stöd till Palestina. Biståndet måste stoppas helt “Inga mer svenska skattepengar till Palestina” som herr Yisrael uttrycker sig.
* Sveriges ambassad i Israel i Tel Aviv ska förläggas till Jerusalem.
* Palestinas ambassad i Sverige måste stängas eftersom Palestina inte är egen stat.
* Svenska kyrkan är en korrupt organisation med sitt politiska stöd till palestina, palestinier och palestinska organisationer.
* Pro-palestinsk utbildnings- och informationsmaterial av den “svenska vänstern” måste stoppas.
* Stödet till BDS-rörelsen att bojkotta Israel måste upphöra.
* Palestinier ska inte längre kunna åberopa flyktingstatus.The Truth Hurts - Sanningen om Sverige och dess myndighetsutövning gentemot Israel och palestinaarabernaH/T: PortSalut. Se: Blueshift, Blueshift: Breaking News

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Israel, Palestina, UD, Svenska kyrkan, ambassad, Jerusalem ::

Hemlösheten i Sverige - Supervalåret 2014

Publicerad 2014-05-24 23:39:00 i Samhälle,
Mikael Wiehes "Bara en hemlös" i hans tolkning av Bob Dylans "Only a Hobo":

- Jag tog mej en runda på stan där jag bor
Då såg jag en hemlös som låg i en port
med ansiktet nersmort av lera och grus
Där måste han ha legat sen kvällen förut

Bara en hemlös och nu är han död
Ingen kan längre höra hans bön
Ingen som minns hur han svalt eller frös
Bara en hemlös och nu är han död

En tidning som täcke mot kyla och regn
En gatsten som kudde, trottoaren som säng
Ansiktet märkt av hur livet gått fram
Några hoptiggda slantar låg kvar i hans hand

Bara en hemlös och nu är han död…

Jag undrar hur det känns när ens liv går på grund
Att kisa mot världen från en bottenlös brunn
Att bli som ett ök som knappt kan asa sej fram
Att leva på gatan och dö utan namn

Bara en hemlös och nu är han död… Mikael Wiehe, Bara en hemlös

MIKAEL WIEHE uppfattas givetvis som den vänsteraktivist han är. Det må så vara. En blogg som denna - MXp - med klar vänster-och socialistkritik kan dock inte annat än bejaka Wiehes skildring av svensk hemlöshet.

ETT konkret exempel på svensk hemlöshet skildras i bloggen Nils Gunvér skriven av Nils Gunvér. Skildringen är ett skrämmande exempel på svensk omänsklighet i kommuner och landsting.

Jag tänker be för Sverige är Simon Ådahls bön för landet:Den svenska hemlösheten är alls inte bara Rumäniens tiggande romer... utan tusentals hemlösa sovande under broar... men också alla kommunernas och landstingens hemlösa likt fallet Nils Gunvér...
AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Mikael Wiehe, Bob Dylan, hemlös, hemlöshet, kommun, landsting, Simon Ådahl, Nils Gunvér, romer, Rumänien, riksdag, regering, supervalåret 2014 ::

Pat Condell: "Sweden Goes Insane" - Video (04:20)

Publicerad 2014-05-20 19:56:00 i Politik,
Pat Condell levererar skarp kritik mot den svenska politiska klassen"Sweden Goes Insane" säger han. - Man bedriver ett krig mot det fria ordet och yttrandefriheten. - Politiker döms till böter för kritik mot islam. - Ny svensk lag kommer att kriminalisera människor för att kritisera massinvandring. - Döden för yttrandefriheten i Sverige.

- I Sverige innebär demokrati att tysta människor som du inte håller med. - Våldsamma vänsterligister verkar med godkännande av den svenska regeringen och media. - Somalisk journalist säger att politiskt korrekta media gör Sverige "farligare än Mogadishu". - Sverige toppar den europeiska våldtäktsligan. - Sverige, Ett ​​våldtaget land. - Svensk mångkulturalism går snett.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Pat Condell, yttrandefrihet, demokrati, politik, invandringspolitik, islamkritik ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv