MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Margot Wallström har en hemläxa att göra om Palestina och Israel

Publicerad 2014-10-30 15:49:43 i Politik,


DETTA ÄR DAGENS HEMLÄXA FÖR MARGOT WALLSTRÖM: Lyssna till vad Fader Gabriel Naddaf har att säga om Palestina och Israel. Och känner Margot Wallström till vad Palestinas stadgar enligt PLO/Fatah och Hamas har att säga om utplånandet av judar och den judiska staten?

Gabriel Naddaf talar för människorättsgruppen UN Watch i FN: s råd för mänskliga rättigheter (23/09/2014).Svensk utrikespolitik måste grundas på verkligheten och inte på Margot Wallströms "starkt förvrängda verklighetsuppfattning" som Lennart Eriksson på Sapere Aude skriver.

Om Sahlinismen med Fredrik Reinfeldt förvandlade Sverige till världens öppnaste land för alla världens asylsökande, så tycks Sahlinismen med Margot Wallström förvandla Sverige till en utrikespolitisk härdsmälta av vänsterillusioner.

Fader Gabriel Naddafs tal i FN nedan är en nödvändig hemläxa för Margot Wallström:TRANSKRIPT
TALET I FN AV GABRIEL NADDAF:


President, jag talar till er på uppdrag av UN Watch.

Stående inför er är Fader Gabriel Naddaf, en kristen medborgare från Nasaret, den stad där Kristus växte upp och verkade.

Bästa ledamöter, medan jag står framför er i dag är jorden i Mellanöstern indränkt med blod av kristna som dödas dagligen.

Vet ni att i början av 20-talet var de kristna 20 % av befolkningen i Mellanöstern?

Idag utgör de bara 4 %.

Vet ni att under de senaste åren har cirka 100 000 kristna dödats årligen? Och varför? Inte för något brott som de har begått, utan bara för att de tror på Kristus.

Bara i Irak har mer än 77 % av de kristna flytt sedan år 2000 förutom tusentals dödade och utvisade.

Cirka 2 miljoner kristna levde i Syrien men i dag är de färre än 250 000.

Kristna i dessa länder behandlas som andra klassens medborgare; de utsätts för rasistisk, religiös, ekonomisk och social diskriminering.

Varför händer detta? Endast på grund av deras religion, en religion som förespråkar kärlek och fred mellan människor.

Kristna i Mellanöstern är marginaliserade; nekas sina rättigheter, deras egendom stjäls, deras heder kränks, deras män dödas och deras barn drivs på flykt.

Vart ska de ta vägen? Och vem kommer att försvara dem? Och vem kommer att skydda deras egendom?

Om vi ​​tittar på Mellanöstern, President, inser vi att det finns bara en säker plats där de kristna inte förföljs.

Det finns ett ställe där de är skyddade, åtnjuter religionsfrihet och yttrandefrihet där de kan leva i fred och inte utsätts för dödande och folkmord.

Det är Israel - det land jag bor i. Den judiska staten är den enda säkra platsen där de kristna i det heliga landet lever i trygghet.

Kristna och judar bor i Israel, inte bara därför att Kristus ursprungligen var jude, född i det judiska Betlehem, utan därför att de delar ett gemensamt öde och en sann förhoppning om att samexistera i fred.

Uttrycker världen sin erkänsla för att Israel skyddar dessa kristna? Många i det internationella samfundet har valt att kritisera Israel.

Detta är i mina ögon ett dubbelt brott: genom att göra detta hjälper det internationella samfundet dem som strävar efter att förinta judar, kristna, druser och yazidier för politiska ändamål.

Genom att göra så bidrar det internationella samfundet tyvärr till att förvärra den humanitära krisen i Mellanöstern.

Det orsakar kristna att lämna landet för att söka en fristad nånstans i världen.

Det är dags för världen att vakna och inse sanningen om dem som strävar efter att förgöra den judiska staten.

De påskyndar dödsdomen för kristna i Mellanöstern och det Heliga landet, det land som bevittnade vår Herre Jesu Kristi födelse och liv.

Om de lämnar landet vilka blir kvar?

Jag, Fader Gabriel Naddaf från Nasaret, står inför er och vädjar: O, världens ledare och anhängare av fred, stoppa dem som vill förstöra den enda fria judiska staten i regionen.

Den är den enda tillflykt som välkomnar och skyddar alla sina medborgare. Det är den enda plats som inte försöker driva bort kristna, tvinga dem att lämna sitt land i sökandet efter trygghet.

Jag ber er från djupet av mitt hjärta att höra ropet från de kristna i Mellanöstern innan det är för sent och ni enbart kan läsa om dem i historieböckerna.

Tack, President.

Översättning: Dag Selander, MXp

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Margot Wallström, Palestina, Gabriel Naddaf, FN, utrikespolitik ::

"Ni borde skämmas!" Marcus Birro om partiledarmobbning

Publicerad 2014-10-28 16:36:00 i Politik,


Marcus_Birro

Marcus Birros bloggpost "Ni borde skämmas" är en text som riktar sig till alla som hånar en partiledare som gått i väggen.

Birro
Texten "Ni borde skämmas" gäller dessutom alla parlamentariker som aktivt eller passivt bidragit till Åkessons situation idag.

SE Birros text och kommentaren i tidningen Världen idag.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Marcus Birro, Jimmie Åkesson, Världen idag, Facebook, mobbare, mobbning, riksdagsledamöter, Jonas Gardell ::

Canadaparlamentets dödsskjutning och Europas oro för home-grown terrorister

Publicerad 2014-10-27 18:09:00 i Islamisering,


Man säger att förra veckans attack i Ottawa hände därför att Kanada stödde USA att skicka trupper för att slåss mot ISIS (efter att i Parlamentet ha röstat för stridsuppdrag mot Islamic State med rösterna 157-134).

De europeiska staterna är mycket oroade för att göra samma sak på grund av de stora inhemska muslimska befolkningarna.Det som hände i Kanada belyser riskerna för islamistiskt krig.KÄLLA: Växande oro för terrorister på hemmaplan.
H/T: PortSalut

Oavsett om det handlar om ISIS, kalifatets utbredande eller islamister och jihadister är det inte en fråga OM utan NÄR också Sverige drabbas av islams terror.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: ISIS, terrorism, terrorister, home-grown terror ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv