MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Sluta förneka det uppenbara att islam är ett problem

Publicerad 2014-09-30 20:03:59 i Islamisering,


GEERT WILDERS skriver häromdagen på Gatestone Intitutes sajt om islam och ISFÖR ATT BESEGRA IS borde vi göra mer än bara bomba dess fästen i Mellanöstern; vi borde inte längre blunda för islams våldsamma karaktär. Vi borde kräva av dem som bosätter sig i våra länder att de förkastar de värderingar som är oförenliga med våra. Det finns ett stort problem - även i våra länder – orsakat av islams uppmaningar till våld. Först när vi inser denna sanning kommer vi att kunna vinna detta krig som vi befinner oss i.

Även om majoriteten av muslimer är moderata, har tusentals oskyldiga civila över hela väst fallit offer för terrorister inspirerade av islam. IS har meddelat att varje medborgare i väst är ett mål.

70% av de nederländska muslimerna anser att de religiösa reglerna i islam är viktigare än de sekulära lagarna i det land där de bor, enligt en undersökning december 2013 av professor Ruud Koopmans, Humbolt University, Berlin.

En militärallians ledd av USA bombar för närvarande IS den Islamiska staten styrkor i Irak och Syrien. Många europeiska länder, till exempel Storbritannien, Frankrike, Nederländerna och andra, eltar i denna offensiv. IS är dock inte bara ett hot mot Mellanöstern utan också mot våra egna länder. Förekomsten av hundratals muslimer i IS:leden födda i väst, som bär västerländska pass, är en enorm inhemsk säkerhetsrisk. Vare sig vi vill det eller inte, har kriget också kommit till våra gator.

Och vare sig vi gillar det eller inte så har islam allt att göra med det. "Ingen religion tolererar dödandet av oskyldiga," sa president Obama nyligen. David Cameron tillfogade om IS-terroristerna: "De påstår sig göra detta i islams namn och det är nonsens, Islam är en fredens religion. De är inte muslimer, de är monster.".

Det tråkiga är att även de faktiskt är monster, de är också muslimer. Oavsett vad Obama och Cameron säger hämtar IS och andra terroristgrupper hämtar inspiration från koranverser, såsom Sura 47: 4: "När ni möter de otrogna, slå dem i nacken och när ni har orsakat ett blodbad bland dem, fäst dem fast i ett band."

Även om majoriteten av muslimer är moderata har tusentals oskyldiga civila över hela Västvärlden fallit offer för terrorister inspirerade av islam. Den 9/11 2001 flög Mohamed Atta och hans medbrottslingar flygplan in i New Yorks tvillingtorn. I mars 2004 bombade Jamal Zougam, en marockansk-född spansk medborgare, och hans vänner fyra pendeltåg i Madrid. I november 2004 skar Mohammed Bouyeri, en holländare av marockanskt ursprung, halsen av islamkritikern Theo van Gogh i Amsterdam. I juli 2005 mördade Hasib Hussain och tre andra hemsnickrade brittiska självmordsmördare 52 civila på Londons kollektivtrafik. I mars 2012 sköt Mohammed Merah, en fransman med algeriskt ursprung, en rabbin och tre barn framför en skola i Toulouse. I april 2013 dödade de tjetjenska bröderna Tamerlan och Dzhokhar Tsarnaev tre åskådare på Boston maraton med tryckkokarbomber. I maj 2013 halshögg Michael Adebolayo, en brittisk medborgare av nigeriansk härkomst, soldaten Lee Rigby på öppen gata i London. I maj mördade Mehdi Nemmouche, en fransk medborgare av algeriskt ursprung, fyra personer på Judiska museet i Bryssel.

Atta, Zougam, Bouyeri, Hussain, Merah, Tsarnaev, Adebolayo, Nemmouche, de var alla muslimer, de flesta av dem med västerländska pass. Det är farligt att förneka verkligheten eftersom det skapar otrygghet. Att bomba IS i Syrien och Irak samtidigt som man vägrar se problemen hemma kommer att få katastrofala följder.

Det diskuteras mycket om stödet bland muslimer i Väst för IS och liknande organisationer som utkämpar jihad och som syftar till att införa islamisk sharialag i våra samhällen. En undersökning utförd av ICM Research i juli förra året visade att 16% av alla invånare i Frankrike och 7% av invånarna i Storbritannien har en positiv syn på IS. I maj 2013 visade en undersökning av Ahmed Ait Moha Motivaction, ett forskningsinstitut i Amsterdam, att 73% av de nederländska muslimerna betraktar holländska muslimer som kämpar i Syrien som hjältar jämfört med endast 3% av den inhemska holländska befolkningen. I december förra året visade en undersökning av professor Ruud Koopmans vid Humboldt-universitetet i Berlin att över 45% av tyska muslimer och 70% av nederländska muslimer anser att de religiösa reglerna i islam är viktigare än de sekulära lagarna i det land där de bor.

Varje dag kan jag känna den kalla skuggan av islam. I november kommer det att vara exakt tio år som jag har levt under ständigt polisskydd. Vart jag än går, följer beväpnade poliser med mig för att skydda mig mot islamiska grupper som har lovat att mörda mig eftersom de inte håller med min uppfattning att islam inte är en religion av fred. I dag tio år senare har IS meddelat att varje medborgare i Väst är ett mål.

För att besegra IS borde vi göra mer än att bara bomba deras befästningar i Mellanöstern; vi borde inte längre blunda för islams våldsamma natur. Vi borde kräva att de som bosätter sig i våra länder förkastar sina värderingar som är oförenliga med våra.

Förra veckan föreslog jag i det nederländska parlamentet att vi ber alla människor från muslimska länder som vill vara medlemmar i vårt samhälle att avlägga en ed. I denna ed måste de uttryckligen ta avstånd från sharialagar och de våldsamma verserna i Koranen. De som inte vill avlägga eden är inte längre välkomna. De bör lämna vårt land på en gång. Denna åtgärd tvingar oss att se verkligheten som Obama, Cameron och andra västerländska ledare vägrar att se: det finns ett stort problem - även i våra länder - som orsakas av islams uppmaningar till våld.

Först när vi inser denna sanning kommer vi att kunna vinna kriget vi befinner oss i.

Texten ovan om att sluta upp med att förneka det uppenbara: Islam är ett problem skrivs av den politiker i Europa som vet mest om vad islam verkligen är. Han har levt 10 år under islamiskt dödshot.

Obama, Cameron och övriga Europapolitiker som till exempel Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt ser inte islams våldsamma natur.

Vad kommer detta förnekande av islams våld att innebära för Sverige?AKTUELLT Ref. Den Korte Avis: Politikere og embedsmaend aner intet om islam, Jihad i Malmö: Wilders om kalifatet och Europa, Läs även andra intressanta bloggar om: IS, ISIS, terror, våld, Obama, Cameron, Reinfeldt, Bildt, Wilders ::

Norge och Danmark om Valet i Sverige inför Stefan Löfvéns besked fredag kl 12.00

Publicerad 2014-09-25 21:31:47 i Politik,


TV Norge
Se Norsk TV

TV Danmark
Se Dansk TV

Stefan Löfvén ska under fredagen (26/9) presentera sitt regeringsunderlag. Blir det med Vänsterpartiet eller bara med Miljöpartiet? Talmannens reaktion?

Vad har månne Norge och Danmark att lära oss i Sverige?

Resultatet av Valet 2014 illustrerar en demokrati i upplösning och sönderfall.AKTUELLT DN: V förhandlar om vinster i välfärden, DN: Här är de hetaste ministerposterna och jobbet ingen vill ha, AB: Hon pekas ut som minister, Expressen: Start för förhandling om vinster i välfärd,
Läs även andra intressanta bloggar om: regeringsförhandlingar, Stefan Löfvén, statsminister, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, talmannen ::

Brottsdömda politiker i C, FP, KD, MP, M, S, V

Publicerad 2014-09-21 11:37:00 i Politik,


Detta dokument listar politiker i C, FP, KD, MP, M, S och V som dömts för brott sedan 2004, och är tänkt att vara en illustrativ motvikt till påståenden om att Sverigedemokraternas företrädare skulle vara särskilt brottsbelastade. Fall med politiker som har kronofogdeskulder eller som har gjort olämpliga uttalanden, uppmärksammas inte här.

Datainsamlingen grundar sig främst på medierapportering, vilken ju är mer förekommande när förseelser är grova och förövare kända, så dokumentet kan därför inte ses som en statistisk jämförelse mellan partierna.

I de fall brott inte har uppmärksammats av traditionell media har alternativ media använts som källa, och ifall dessa händelsevis skulle misstros, rekommenderas kontroll hos rättsväsendets instanser.

De dömda listas per parti i efternamnsordning och deras fall presenteras enligt mallen: uppdrag som personen hade vid brottstillfället, beskrivning av brottet, påföljd och källor.

Senast uppdaterat: 10 september 2014

 Centerpartiet
Sture Andersson, Burträsk, grovt rattfylleri 2010 Bo Kallerman, Sala, sexuellt ofredande 2011 Alexandra Kvarnström, Lycksele, trolöshet mot huvudman 2013 Dennis Lindén, Åre, grovt skattebrott, bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll 2007 Björn Mårtensson, Edsbyn, grovt rattfylleri 2009 Tage Påhlsson, Ånge, ringa misshandel 2005 och 2011 Magne Torbjörnsson, Lund, försök till misshandel, vållande till annans död och ofredande 2014 Per-Olov Zethrin, Lidingö, bl.a. grovt bokförings- och skattebrott 2008 Patrik Öbrink, Gävle, grovt bedrägeri och grov förskingring 2008 Man, Surahammar, grovt rattfylleri 2005 Kvinna, Stockholm, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd 2008

Folkpartiet
Isak Bergdahl, Uppsala, förargelseväckande beteende 2009 Åke Blomqvist, Huddinge, försök till köp av sexuell tjänst 2009 Jimmy Drushammar, Stockholm, grov misshandel, stöld och grovt bedrägeri 2010 Carl Ek, Malmö, trolöshet mot huvudman 2005 och stöld 2008 Erik Ekman, Kungälv, vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada 2012 Christer Falkheimer, Höganäs, grov förskingring, grov trolöshet mot huvudman och urkundsförfalskning 2014 Rocio Fernandez, Göteborg, bedrägligt beteende 2010 Mats Granath, Nacka, grov rattfylla 2006 Lars Hansson, Lund, rattfylleri 2014 Per Jodenius, Stockholm, dataintrång och anstiftan till dataintrång 2007 Marita Jönsson, Hällevadsholm, förskingring 2006 Azad Karim, Västerås, olaga hot och grov vårdslöshet i trafik 2005 Björn Molin, Haverdal, försök till köp av sexuell tjänst 2012 Mats Nilsson, Umeå, bedrägeri och urkundsförfalskning 2010 Sven-Erik Näslund, Västernorrland, trolöshet mot huvudman 2005 Peter Olsson, Ånge, trolöshet mot huvudman 2006 Philip Pedersen, Landskrona, misshandel och ringa vapenbrott 2012 Karin Pilsäter, Stockholm, rattfylleri 2006 Maria Robsahm (fd. Carlshamre), bokföringsbrott 2005 Patric Svensson, Växjö, rattfylleri 2012 Daniel Åhlander, Nyköping, grovt bedrägeri, grovt bidragsbrott och grovt bokföringsbrott 2014

Kristdemokraterna
Arne Carlström, Oxelösund, barnpornografibrott 2004 Tom Hellgren, Eskilstuna, förargelseväckande beteende 2007 Claus Helmberger, Malmö, förskingring och urkundsförfalskning 2006 Anne-Sophie Lainesdotter Emilsson, Karlskrona, stöld 2012 Mikael Ljungman, Stockholm, bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll 2009, grovt bedrägeri 2011 Elias Mardini, Sigtuna, rödljuskörning och bestickning 2006 Mats Reimbertsson, Stockholm, olaga hot, ofredande och förolämpning 2010 Mattias Reinhard, Töreboda, grov kvinnofridskränkning och misshandel 2012 Ingrid Svensson (tidigare Näsman), Falun, bedrägeri 2013 Birgitta Torstensson, Härryda, vårdslöshet i trafik och obehörigt avvikande från trafikolycksplats 2012 Man, Västsverige, sexuellt utnyttjande av underårig 2007

Miljöpartiet
Daniel Jesus Arrospide Alata, försök till mord, grov mordbrand, grovt rån, stämpling till mened och falsk tillvitelse 2012 Mir Englund Dusim, Göteborg, köp av sexuell tjänst 2014 Per Gahrton, Täby, rattfylleri 2005 Güler Gül, Boden, snatteri 2006, 2008 och 2011 David Holloman, Umeå, häleri 2013 Richard Klinsmeister, Göteborg, olaga tvång och ofredande 2012, olaga hot, olaga intrång, ofredande och skadegörelse 2014 Michael Leventis, Höganäs, sexuellt utnyttjande av barn, sexuellt ofredande och barnpornografibrott 2004 Ragnar, Arvika, grov förskingring 2013 Glenn Nilsson, Tranemo, olovlig körning 2008, grovt olovligt brukande, grov olovlig körning, rattfylleri och ringa narkotikabrott 2013, två fall av narkotikabrott 2014 Peter Norrby, Hultsfred, spritsmuggling och snatteri 2011 Kenneth Persson, Hylte, snatteri 2005 Mikael Rastenberger, Lilla Edet, narkotikabrott och rattfylleri 2010 Mattias Stenberg, Norrköping, ringa narkotikabrott i två fall 2013 Bernt Varvemo, Vaxholm, rån 2005, mordbrand och grovt olaga hot 2013 Marcel Wisselqvist, Söderhamn, sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning 2012 Eva Öberg, Färjestaden, grovt rattfylleri 2014 Christer Öhgren, Stockholm, förförelse av ungdom och olovligt anskaffande av alkoholdrycker 2004

Moderaterna
Robert Andersson, Älmhult, skattebrott 2005 Per Asklund, Laholm, försök till köp av sexuell tjänst 2012 Gunnar Axén, Norrköping, licenssmitning 2006 Anders Bengtsson, Hudiksvall, obehörigt avvikande från trafikolycksplats och otillåten omkörning 2011 Tobias Billström, Malmö, licenssmitning 2007 Margaretha Bjälkemo, Svenljunga, grovt bedrägeri samt grovt bidragsbrott 2011 Per Bondesson, Malmö, grovt narkotikabrott och försök till grov narkotikasmuggling 2012 Maria Borelius, Stockholm, licenssmitning 2006 Nils-Erik Bäckström, Bjurholm, rattfylleri 2011 Inger Börjesson, Gimo, grov förskingring 2010 Jan Carlsson, Kungsbacka, bokförings- och skattebrott, försvårande av skattekontroll 2009 Maria Dellham, Västerås, bedrägeri 2005 Gary Dybeck, Karlstad, otillbörlig marknadspåverkan 2011 Margareta Engström, Sundsvall, rattfylleri 2011 Göran Fahlgren, Sotenäs, våldtäkt 2013 Håkan Fäldt, Malmö, fortkörning 2011 Henrik Gliveson, Blekinge, grov kvinnofridskränkning och grov misshandel 2008 Roger Grentzelius, Östra Ryd, köp av sexuell handling av barn och köp av sexuell tjänst 2012, tre våldtäkter mot barn, två fall av sexuellt ofredande samt ett sexuellt övergrepp mot barn och övergrepp i rättssak 2013 Andreas Grimmenson, Bjuv, dopningsbrott 2005, narkotikabrott 2005, 2008 och 2012, grovt rattfylleri 2012 Rolf Gunnarsson, Falun, försök till köp av sexuell tjänst  2011 Antoine Haddad, Uppsala, olovligt anskaffande av ­alkoholdrycker 2004 Morgan von Hage, Hägersten, grov stöld 2009 Martin Hytting, Jönköping, rattfylleri 2014 Jonas Hällblad, Norberg, misshandel 2004 Peter Isoz, Jönköping, vapenbrott 2007 Fredrik Johansson, Grästorp, stöld 2013 Jörgen Johansson, Härryda, hot mot tjänsteman 2013 Torbjörn Junhov, Östersund, sexuellt utnyttjande av minderårig 2010 Peter Jutterström, Jönköping, bokföringsbrott 2012 Peter Larsson, Luleå, olaga frihetsberövande, olaga hot, misshandel och medhjälp till misshandel, medhjälp till olaga hot 2005 Chania Lundgren, Skellefteå, hets mot folkgrupp 2011 Börje Löfgren, Trosa, bokföringsbrott och skattebrott 2012 Christer Nordin, Båstad, olaga hot 2010 Lars Olin, Vellinge, medhjälp till brott mot miljöbalken 2006 Lennart Persson, Östra Göinge, trolöshet mot huvudman 2008 Pontus Pålsson, Åstorp, fortkörning 2008 och 2010 Ulf Ranstorp, Laholm, bokföringsbrott 2011, grovt bedrägeri 2012 Bruno Reinfeldt, Täby, rattfylleri 2009 Janna Rosenquist, Helsingborg, snatteri 2012 Lennart Ryde, Lund, rattfylleri 2005 Majid Safaee, 58, Härnösand, grovt rattfylleri 2010 Klaus Schüffler, Lerum, grovt skattebrott och medhjälp därtill, grovt bokföringsbrott och medhjälp därtill, grov förskingring, grov oredlighet mot borgenär, förberedelse till grovt skattebrott, brott mot aktiebolagslagen 2013 Harald Siegel, Österåker, rattfylleri 2008, 2010 och 2012 Fredrik Sjöberg, Knivsta, ringa misshandel 2009 Staffan Sjöblom, Gislaved, miljöbrott 2009 Johnny Skoog, Hallstahammar, grovt rattfylleri 2005 Johan Steenhoff-Eriksen, Stockholm, grovt barnpornografibrott 2010 Cecilia Stegö Chilò, licenssmitning  2006 Börje Svensson, Falun, grovt bedrägeri 2014 Hans Taremark, Öckerö, grovt tjänstefel 2010 Magnus Tegborg, Bromma, misshandel 2012 Wladimir Tsagalidis, Stockholm, stöld 2006 Victor Hugo Bravo Vicuña, Stockholm, olaga intrång, olaga frihetsberövande, olaga tvång, olaga hot och egenmäktigt förfarande 2011 Annétthe Zettergren, Torsby, grovt bedrägeri 2013 Mikael Ågren, Malung, tre fall av trolöshet mot huvudman och bokföringsbrott 2013 Michael Östlund, Uppsala, olaga hot 2012 Man, Göteborg, bokföringsbrott, köp av sexuella tjänster, trolöshet mot huvudman, vårdslöshet i trafik och rattfylleri 2007 Kvinna, Sundsvall, rattfylla 2011 Man, Gotland, stöld 2009

Socialdemokraterna
Jerry Adbo, Stockholm, våldsamt motstånd 2009 Jan Andersson, Norrköping, köp av sexuella tjänster 2010 Klas Andersson, Söderköping, köp av sexuella tjänster 2010 Ulf Andersson, Vilhelmina, grovt jaktbrott 2008 Marcus Arnesson, Göteborg, olaga hot och sexuellt ofredande 2013 - Kent Arrehag, Härnösand, bestickning 2006 Ing-Marie Berggren, Varberg, hot mot tjänsteman 2006 Kajsa Borgnäs, Stockholm, stöld 2012 Raili Borg, Umeå, grovt rattfylleri 2006 Iqbal Bashir Butt, Sigtuna, misshandel 2010 Juan-José Cassis, Visby, misshandel och olaga hot 2005 Mohammed Chaker, Luleå, olaga hot 2010 Elvan Cicen, Borlänge, medhjälp till grovt försvårande av skattekontroll, 2014 Mohammad Adel Daabas, Malmö, misshandel 2013 Torgny Danielsson, Åmotfors, grovt rattfylleri 2006 Aho Dulan, Södertälje, olaga vapeninnehav och rattfylleri 2011 Anita Engström, Luleå, stöld 2010, snatteri 2009 Bo Eriksson, Nyköping, rattfylleri 2009 Charles Eriksson, Ödeshög, olaga hot 2009 Leif Fast, Hudiksvall, fyra fall av bokföringsbrott 2010 Manuel Gomez, Halmstad, grov misshandel 2013 Mahmoud Haidar, Kalmar, ringa hot mot tjänsteman 2008 Jan Hammer, Västerås, misshandel 2007 Lena Hartwig, Uppsala, ohörsamhet mot ordningsmakten 2004 Frida Heikki, Piteå, bedrägeri 2014 Johnny Häggblad, Örnsköldsvik, våldsamt motstånd 2014 Sören Häggroth, Kiruna, grov trolöshet mot huvudman och grovt bedrägeri  2011 Jan Emanuel Johansson, Norrtälje, bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll 2013 Peter Jonsson, Trollhättan, rattfylla 2009 Birgitta Kihlgren, Forshaga, grov trolöshet mot huvudman 2014 Alf Kjerrman, Älvkarleby, urkundsförfalskning och grovt bedrägeri 2004 Baki Krasniqi, Trelleborg, vapenbrott och brott mot vapenlagen 2009 Gun-Britt Lagerkvist, Malmö, grov förskingring 2010 Mats Lagerman, Lindesberg, försök till trolöshet mot huvudman 2008 Toni Lappalainen, Kalmar, olaga hot, stöld, skadegörelse och bedrägeri 2006, bedrägeri 2010, förtal 2011 Lars-Olof Larsson (tidigare Hägred), brott mot knivlagen 2010, två fall av misshandel 2012 Heléne Larsson, Storfors, misshandel 2008 Ulrika Lidberg, Lidköping, grov förskingring 2011 Hanna Lindmark, Luleå, bedrägeri 2014 Thomas Lövkvist, Malmö, bidragsbrott 2012 Joakim Moberg Hasselskog, Alingsås, misshandel 2013 Jehangir Mohammad, Malmö, misshandel 2013 Bo-Inge Nilsson, Åmotsfors, rattfylleri 2014 Jan Norberg, Timrå, fortkörning 2008 Helen Hagström Nordendorph, Uddevalla, urkundsförfalskning och bedrägeri 2005 Magnus Nyman, Eskilstuna, misshandel 2013 Leif Palmgren, Stockholm, rattfylleri 2009 Hans-Erik Palmqvist, Landskrona, föregripelse mot tjänsteman Kristina Raad, Ale, misshandel 2013 Mia Romppainen, Tornedalen, misshandel och olaga tvång 2013 Tomas Rudin, Stockholm, snatteri 2014 Annelie Rudolfsson, Lysekil, olovlig körning och fortkörning 2009, trolöshet mot huvudman 2012 Monica Rydin, Surahammar, otillbörligt verkande vid röstning 2007 Roger Sandlund, Haparanda, jaktbrott 2010 Börje Silk, Bandhagen, grovt sexuellt utnyttjande av underårig och grov våldtäkt mot barn 2009 Anna Sjödin, Stockholm, ringa våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd, förolämpning och egenmäktigt förfarande, 2006 Ran Svanlund, Dorotea, skadegörelse 2012 Sven-Olof Svensson, Varberg, tre fall av köp av sexuell tjänst 2014 Marcus Svärd, Kalmar, sexuellt utnyttjande av barn 2009 Niklas Sörman, Skaraborg, dataintrång 2007 Saied Tagavi, Solna, otillbörligt verkande vid röstning, röstfusk 2004 Nigisti Tekle, Stockholm, stöld 2011 Desiree Waaranperä Krutrök, Övertorneå, bokföringsbrott 2010 Johanna Wall, Salem, stöld 2011 Sören Westerholm, Oskarshamn, grovt bedrägeri 2005 Man, Lessebo, förskingring 2006 Man, Stockholm, grovt bedrägeri 2007 Man, Västerbotten, kvinnofridskränkning 2013

Vänsterpartiet
Urban Blomster, Tierp, olaga hot och flera fall av misshandel 2004, misshandel 2008 Håkan Bruman, Kramfors, sexuellt ofredande mot minderåriga 2008 Hugo Diaz de Filippi, Malmö, stöld 2011 Zana Hussan, Järfälla, förtal 2011 Awara Ibrahim, Kristianstad, tio fall av våldtäkt 2011 Torbjörn Johansson, Mönsterås, misshandel 2010 Daniel Kihl, Svenljunga, dubbelmord och mordförsök 2004 Victor Lagercrantz, Göteborg, förskingring och urkundsförfalskning 2010 Gustav Landström, Göteborg, våld mot tjänsteman 2009, ohörsamhet mot ordningsmakten 2011 Andreas Lifvenskiöld,Västerås, trolöshet mot huvudman, grovt brott 2013 Rune-Andreas Lundsholt, Ransäter, grov kvinnofridskränkning 2010 Leif Mellberg, Tibro, förskingring 2011 Daniel Nilsson, Mariestad, narkotikabrott 2011 Agneta Norberg, Stockholm, störande av förrättning 2005 Jackie Nylander, Stockholm, misshandel och olaga hot 2010 Lilly Näslund (numera Svahn), Stockholm, våldsamt upplopp och skadegörelse 2009 Sasa Sacipovic, Laholm, misshandel 2009 Roger Strömberg, Vara, förargelseväckande beteende 2012 Annette Ternstedt, Bengtsfors, rattfylla och fortkörning 2009, rattfylla 2013 Nestor Vega, Skaraborg, grovt bedrägeri och rattfylleri 2009 Kaisa Westerholm, Heby, grovt bedrägeri 2011 Leena Vuckic, Oskarshamn, häleri 2009 Kit Zenboia Andersson, Tibro, bedrägeri och bedrägligt beteende 2008, förskingring 2011

Bara under de 10 senaste åren är listan på brottsdömda 7-klöverpolitiker minst sagt omfattande och rent av skrämmande.

PS
Inför den nya politiska situationen vore det välgörande för alla oss 801 178 medborgare som röstade på SD att slippa höra allt medialt-politiskt tal om oss som "fascister", "främlingsfientliga" och "rasister" (omdömen som max kanske gäller 8012 personer, alltså max 1 %).


KÄLLA: Brottsdömda politiker

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: brottsdömda politiker, S, V, MP, M, FP, C, KD, 7-klövern, SD ::

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv