MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

ISIS och 'Väktare på muren'

Publicerad 2015-04-30 13:39:02 i Kristen tro,

The Watchman* med Erick Stakelbeck handlar denna vecka (v.18) om Iran, ISIS och vad som kan göras


Erick Stakelbeck diskuterar med den nationella säkerhetsexperten och f.d. talesmannen för Pentagon JD Gordon om hoten från Iran och ISIS.Det som sägs om Iran, Saudiarabien, Mellanöstern, ISIS och Europa i CBN är en utmärkt summering av verkligheten.

Dessutom påminns vi av texten från Psaltaren (37:13-15) om den profetiska dimensionen att "HERREN ler åt den ogudaktige [ISIS]... Ps 37:13-15


AKTUELLT Läs även andra intressanta bloggar om: Väktare på muren, väktare, Iran, Saudiarabien, Mellanöstern, ISIS, Erick Stakelbeck, NBC News, JD Gordon, Pentagon ::

FOTNOT * Programmet The Watchman har sitt namn från Jes:62:6 ::

Islamtro vs Västcivilisation

Publicerad 2015-04-29 18:52:00 i

National Press Club i Washington intervjuade (7/4) Ayaan Hirsi Ali under temat Islams tro och Västs civilisationSVENSKA MEDIA med SVT i spetsen har i sedvanlig ordning framställt Ayaan Hirsi Ali som "kontroversiell". Varför framställs hon som kontroversiell? Svaret är att hon som f.d. muslim framför islamkritik och således saknar den politiskt korrekta hållningen till islam.

National Press Club uppvisar i följande video en helt annan attityd med dess journalistiska objektivitet.


Fem centrala trossatser ”måste reformeras eller ogiltigförklaras” enligt AYAAN HIRSI ALI i hennes nya bok Reformera islam:


(1) Profeten Muhammeds ofelbara status och den bokstavstrogna läsningen av Koranen.
(2) Betoningen av livet efter döden som viktigare än livet före döden.
(3) Sharia, den islamska lagen.
(4) Den svartvita uppdelningen i det rätta (halal) och det orätta (haram).
(5) Jihad, det heliga kriget.

ISIS tillsammans med all annan islamism och jihadism må stoppas förhoppnings-vis av en reformation likt den Ayaan Hirsi Ali föreslår.

C-SPAN-videon med Ayaan Hirsi Ali ovan är lång (1 tim.); se korta videoklipp från den långa videon här...


H/T: MariaVattenavlopp

Ref. GP: Ayaan Hirsi Ali vill tämja Islam, Avpixlat: Ayaan Hirsi Ali och Massinvandringen i SVT Agenda, DN: Erik Helmerson: Relevant reform av islam, SvD: Ayaan Hirsi Ali till Sverige, MXp: Islamkritikern Ayaan Hirsi Ali sågas givetvis av SVT, The Weekly Standard: Islam, Ayaan Hirsi Ali and Jesus Movement

AKTUELLT Läs även andra intressanta bloggar om: om Ayaan Hirsi Ali, "Reformera islam", Lars Åberg, GP, Avpixlat, massinvandring, SVT Agenda, DN, Erik Helmerson, islamkritik, SvD :: Updated 19:00 ::

Islamkritikern Ayaan Hirsi Ali sågas givetvis av SVT

Publicerad 2015-04-26 17:57:56 i

AYAAN HIRSI ALI är muslimen som blev islamkritiker. En av propagandaministeriets huvudaktörer är SVT - tillsammans med DN och majoriteten av riksdagsledamöterna och massmedia.

Frågan man ställer sig inför SVT-intervjun i Agenda (26/4) är hur man kommer att såga intervjuoffret.

Här följer 2 minuter SVT-info inför kvällens sändning:Ayaan Hirsi Ali var muslim; idag känd islamkritiker.

SVT talar objektivt i programtexten om Ayaan Hirsi Ali

Se intervjun med henne i kvällens Agenda 21:15...

Mera om denna islamkritiker på hennes blogg...

OCH... HUR & PÅ VILKET SÄTT som SVT sågade islamkritikern Ayaan Hirsi Ali är uppenbart efter Agenda ikväll...AKTUELLT Läs även andra intressanta bloggar om: Ayaan Hirsi Ali, "Reformera islam", sharialagstiftning, Agenda ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv