MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Dissidenterna Julia Caesar och Gao Zhisheng

Publicerad 2015-08-31 18:27:00 i Politik,

ÄR JULIA CAESAR en svensk dissident? Jämförbar med Kinas människorättsadvokat Gao Zhisheng?


MITT SVAR: Ja, Julia Caesar är dissident.

Peter Wolodarski, Niklas Orrenius och Annika Hamrud ägnar sig åt att bekämpa oliktänkande, hindra yttrandefriheten för enskilda samhällskritiker, hemfridsbrott, partisk propaganda etc.

Se Twitterkommentaren:

Julia Caesar har delvis tvingats lämna stugan och Sverige. Det är dissidentskap. Att tvingas lämna landet på grund av förföljelse mot sanningssägare och visselblåsare.

DN kommer säkert snart att publicera en skandalartikel om Julia Caesar, hennes bakgrund, hennes DN-medarbetarskap, med foto och den nya utlandsadressen.

Hur tänker Orrenius? Se Jan Millds 10 frågor om Niklas Orrenius.Gibson Gibson

FRÅN 2005 följde bloggen MXp människorättsadvokaten Gao Zhisheng och hans kamp för drabbade oliktänkande.

Men han blev själv offer för Kinaregimens politiska diktatur.

Epoch Times skriver om den svenska bloggen MXp när Gao tycks försvunnen.

Svenska politiska och mediala makthavares agerande mot oliktänkande skiljer sig inte mycket från den kinesiska diktaturen.

Kinas kommunistiska parti med sitt agerande mot oliktänkande & dissidenter vid kritik mot partiet skapar dissidenter i parti och minut.

Följderna för Gao Zhisheng som dissident skiljer sig givetvis från de oliktänkande i Sverige.

Men oliktänkandet och dissidentskapet är gemensamt för Gao Zhisheng och Julia Caesar...


MERA OM DN:s straffexpedition mot Julia Caesar

AKTUELLT Läs även andra intressanta bloggar om: Julia Caesar, Dagens Nyheter, Niklas Orrenius, Peter Wolodarski, yttrandefrihet :: Uppdaterad 1/9 21:33 ::

Kommentarer

Postat av: Dag Selander

Publicerad 2015-09-01 21:38:07

Se uppdateringen med Jan Millds 10 frågor om Niklas Orrenius
https://janmilld.wordpress.com/2015/09/01/hur-tanker-orrenius/

Postat av: Ralph Haglund, fil.lic.

Publicerad 2015-09-02 18:37:34

Man kan bara rekommendera Julia att alltid ha en kamera snabbt till hands. Bilder har sin effekt och att ha lite bilder med DN-typer gloanes in i fönstret hade gjort sitt.

Jag tror Julia nu vet hur många hon har på sin sida och jag har också fortplantat informationen utomlands.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv