MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Tino Sanandaji i Radio24syv.dk

Publicerad 2015-02-28 23:11:00 i Politik,


TINO SANANDAJI är den svenske nationalekonomen som i december uppmärksammades internationellt då han, enligt Avpixlat, ”vädjade till allmänheten om hjälp med att finansiera” en bok om ”det svenska invandringshaveriet och dess kostnader” och debatten om ”massinvandringens konsekvenser på samhället”.

Efter några dagar hade 400 000 kronor skänkts och snart hade 630 000 kronor donerats för boken som beräknas utkomma i augusti.

Den svensk-kurdiske nationalekonomen och forskaren född i Teheran Iran har röstat på moderaterna, men säger sig inte längre kunna stödja något av de politiska partierna på grund av den invandringspolitik som förs.

Radio24syv.dk: Intervjun med Tino Sanandaji
(Klicka på bilden!):


Sveriges politiskt korrekta media och dess journalister ger inget utrymme för Tino Sanandaji. Därför skriver han boken på engelska och därför låter han sig intervjuas av dansk radio.

I stort sett är det endast Axess som varit plattform för Tino Sanandaji och hans migrationskritik.

Källa och H/T: Avpixlat

AKTUELLT: MXp är placerad i Jönköpingbloggkartan.se.
Läs även andra intressanta bloggar om: Tino Sanandaji, invandringspolitik ::

Den svenska statskuppen

Publicerad 2015-02-27 03:19:19 i Politik,


LARS BERN skriver på Anthropocene:

- Jag har tidigare skrivit om hur de politiska partierna i Sverige gradvis förvandlats från folkrörelser till exklusiva yrkesföreningar för den nya politiska yrkesklassen. Denna klass består av karriärister som i stort sett saknar yrkeserfarenhet och någon betydande bildning. Journalisten Anders Isacsson döpte dem en gång mycket riktigt till den politiska adelsklassen, som likt den gamla adeln skaffade sig toppositioner i samhället utan andra meriter än sin klasstillhörighet.


* * *

LARS BERN Anthropocene
* * *

DEN TREDJE STATSMAKTEN

POLITISERAD VETENSKAP

FALSKA FOLKRÖRELSER

Detta är "kanske de tre viktigaste" instrumenten för "dagens politiker".

Den politiska yrkesklassen har genomfört en statskupp och satt folkstyret ur spel, säger Lars Bern, och frågar:

- Finns det hopp för vår demokrati...


H/T: PortSalut

AKTUELLT: MXp är placerad i Jönköpingbloggkartan.se.
Läs även andra intressanta bloggar om: politiker, tredje statsmakten, demokrati, statskupp, folkstyre, Lars Bern, Anthropocene ::

"Gay marriage" och Guds vrede

Publicerad 2015-02-27 02:15:00 i Kristen tro,


USA: Högsta domstolen deklarerar "gay marriage" som konstitutionell rättighet under 2015.

 ...

Dr Scott Lively levererar en högst intressant artikel om USA:s sodomi och Guds vrede.

Se: Gay Marriage and the beginning of sorrows...


H/T: PortSalut

AKTUELLT: MXp är placerad i Jönköpingbloggkartan.se.
Läs även andra intressanta bloggar om: HBTQ, homosexäktenskap, homosex, gay, lesbisk, Scott Lively ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv