MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Park förföljd av regeringen

Publicerad 2015-06-30 19:16:17 i Politik,

DAN PARK måste vara en av de mest modiga människor i Counter-Jihad-rörelsen *.

Att bära den gula stjärnan var häpnadsväckande med hänsyn till omständigheterna men mycket farligt för bäraren idag.


PARKS TAL den 27 juni i Malmö skedde inför en folkmassa med tusentals motståndare som kallar sig "antifascister"...

...men enligt egen definition av fascist passar den in på dem själva i alla avseenden.

H/T: Vlad Tepes

Säga vad man vill om Dan Park. Ett och annat av hans provokationer förstår inte alla.

Men det han säger i lördags i Malmö håller också MXp:s redaktör med om till 100 %. Inte ett jota skulle ändras.

- Många är de som framför islamkritik på olika sätt.
- Hur länge dröjer det innan de berövas friheten & åtalas?
- Sanningen kostar skjortan!


AKTUELLTDan Park: I have a dream, Fascist Sweden, Sydsvenskan: Dan Park anmäls av polisen, Aftonbladet: Dan Park polisanmäld, Fria Tider: Dan Park polisanmäld igen, Exponerat: Dan Park återigen anmäld för hets mot folkgrupp i Malmö

FOTNOT
Exempel på Counter Jihad-rörelsen*:

Jamie Glazov introduces Geert Wilders from DHFC on Vimeo.

Se Geert Wilders YouTube (26:31)


Läs även andra intressanta bloggar om: Dan Park, islam, islamisering, counter jihad ::

Theodor Kallifatides om Grexit

Publicerad 2015-06-29 18:33:49 i Politik,

Är det bankerna eller folket som styr och regerar i Grekland och i EU?

Är det marknadsvärdet eller människo-värdet som råder?


DN"Jag tycker att EU inte hur länge som helst får blunda för att besparingarnas politik är ett grymt och idiotiskt fiasko, skriver Theodor Kallifatides och fortsätter,

Habermas har rätt. ”I de europeiska ödesfrågorna måste det vara medborgarna, inte bankerna, som har sista ordet.”

Det är inte längre fråga om vems fel det är att fartyget kantrade. Nu måste man plocka upp alla som ligger i vattnet." (Foto: Monika Franzon/Scanpix)

Nyliberalismens marknadsvärde går alltid före människovärdet.

Läs DN-artikeln Grekland mellan avgrund och stup av Theodor Kallifatides.


AKTUELLT Läs även andra intressanta bloggar om: Grexit, Grekland, EU, Theodor Kallifatides, marknadsvärde, människovärde ::

Söndagsmix: Afram + Fredagsfilm

Publicerad 2015-06-28 15:07:04 i Politik,

I dag söndag på första veckodagen ser vi tillbaka på veckan som gått;

med reflektioner kring länkar från i fredags (27/6)


(1) AFRAM R. MOURAD


JAN-OLA GUSTAFSSON kommenterar Afram R. Mourads inlägg: - FENOMENALT och insiktsfullt skrivet och dubbelt värdefullt att det kommer från en man som invandrat till Sverige.

TÄNK ATT SANNINGEN och förnuftet nu förkunnas öppet av människor som kommer "utifrån" och förbluffas av att se hur långt ner i ett kulturellt och moraliskt träsk vi hamnat.

VÅRA "FOLKVALDA" har gått i spetsen för denna samhällsuppluckring och har haft sin största hjälp av våra likriktade media som egentligen utgör en fördumningsindustri.

ÖVERVÄGANDE DELEN AV SVENSKA FOLKET är nu ränteslavar under bankerna och baserar hela sin livsföring på krediter.

AFRAM R. MOURAD: - FINNS INGET starkare än att ha Jesus vid sin sida. Ateister lever dit vinden tar dom. Hade Hitler vunnit andra världskriget, hade halva världen varit nazister.

FÖRUTOM DOM som tror på Jesus, och andra fredliga religioner. Religionen behövs. Men Dock inte islam (enligt mig).

VEM GARANTERAR vad som kommer att ske om 500 år, hur kommer ateisterna vara då? Kannibaler? Mördare? Fredliga? Feminister? Nazister? Kommunister? Ingen vet.

MEN EN KRISTEN PERSON kommer för alltid vara kristen, just för att Bibeln är tidlös. Älskar Sverige, men då menar jag Sverige jag växte upp i för 20-30 år sedan.

(2) FREDAGSFILMEN


FREDAGSFILM Feministisk migrationspolitik Svenska kustbevakningsfartyget Poseidon "räddar liv " i Medelhavet - till vilket pris?


Jan Milld
Mer propaganda (YouTube)

Afram R. Mourad, Jan-Ola Gustafsson, Jan Milld är de som skrivit och producerat texter och film här ovan.

Vad de har gemensamt är uppenbart. Ett av den politiska adeln denationaliserat Sverige som berövat det svenska folket sitt folk och sin identitet.


RELATERAT FB: Kommentarer om Aframs inlägg, Läs även andra intressanta bloggar om: religionsfrihet, trosfrihet, jihadister, islamister, Löfven, feminism, Socialdemokraterna, EU, Medelhavet, massmigration, sahlinism ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv