MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

ISIS sovande celler i Tyskland

Publicerad 2015-05-31 19:25:14 i Islamisering,MERA om Denis Cuspert i Gatestone Institute (på svenska) Tysklands 'agitator för väpnad jihad'. Översättning: Ingrid Carlqvist chefredaktör på Dispatch International.

SE också Daily Mail Police raise security levels as rapper dubbed 'the Goebbels of ISIS' issues sniper video declaring 'We want British blood'.

Frågan är om inte 'sovande celler' också finns i Stockholm, Göteborg, Malmö...

För attacker nationellt och i Europa?

En ISIS-attack på svensk mark skulle kanske få 7-klövern att vakna upp från dess farliga asyl- & invandringspolitik.

Kulten av mångkultur & kulturmarxism skulle då avslöjas som ren galenskap.


Läs även andra intressanta bloggar om: ISIS, Denis Cuspert, khilafah, kalifatet, fisabilillah, kafir ::

Västerlandets galnaste nation

Publicerad 2015-05-30 21:09:00 i Politik,

Två svenskar skriver om Sverige som Västs "galnaste nation"

Den ene har lämnat Sverige för Lissabon. Den andre är ex-muslim och politikerkritiker...GluefoxKRISTER RENARD är lärare och skriver på Gluefox, har lämnat Sverige för Portugal. (Bild t.h. hämtad från Gluefox)

NASRIN SJÖGREN är svensk perser, journalist och debattör, krönikör på Samtiden.

UTDRAG från Krister Renards blogg Gluefox: "Den nutida västerländska civilisationens förmodligen galnaste nation" (29/5):

JAG KÄNNER STOR VREDE mot de politiker som gör allt för att förstöra vårt land. Som förråder sitt eget land och sitt eget folk och sin egen kultur på den falska godhetens altare. Men min vrede är ingenting mot vad den före detta muslimen Nasrin Sjögren känner inför Sveriges politiker och intellektuella. Hon skriver i en krönika på nättidningen Samtiden med rubriken ”Stockholm sponsrar massmord, tortyr och våldtäkt” följande:


Med detta som grund ser jag ett tolerant, kärleksfullt och generöst folk [dvs svenska folket lika med de etniska svenskarna plus de invandrare som vill vara en del av Sverige] som förnedras så långt ett folk någonsin går att förnedra utan att det går sönder och går till handgripligheter. Men den gränsen närmar sig nu.


I ett annat sammanhang skrev hon nyligen om Sverige, ”Nu lever vi som bekant inte i ett normalt land, utan i den nutida västerländska civilisationens förmodligen galnaste nation.”
Det svenska folket har förnedrats.

Landets politiker har denationaliserat Sverige.

Krister Renard och Nasrin Sjögren beskriver Västerlandets galnaste nation i dess dödsryckningar.

Läs hela texten på Gluefox...Läs även andra intressanta bloggar om: Krister Renard, Nasrin Sjögren, Gluefox, Samtiden, Sverige ::

400 pensionärer i Munkedal vräks för att ge plats för asylsökande

Publicerad 2015-05-29 20:05:51 i Politik,

MUNKEDAL i Bohuslän har internationellt blivit ett exempel på hur illa Sverige hanterar sin egen befolkning.

400 pensionärer vräks för att asylsökande ska få nånstans att bo.400 pensionärer kastas ut från "Folkets Hus" efter att en s.k. asyl-baron beslutat att köpa det och omvandla det till ett hem för nya svenskar från tredje världen.

* * *


* * *

Bare Naked Islam skriver idag om pensionärerna i Munkedal som kastas ut från "Folkets Hus" efter att en "asyl-baron" beslutat att köpa det och omvandla detta till ett hem för nya svenskar - muslimska illegala invandrare, "välfärdshoror" och potentiella terrorister från tredje världen.

* * *


* * *

JIMMY HOPPE är en av landets s.k. "asyl-baroner". Han uppger att han under en tolvmånadersperiod fakturerat Migrationsverket (våra skattekronor) för cirka 70 miljoner kronor.MUNKEDAL har blivit ett internationellt exempel på Sveriges totalt absurda asyl- och invandringspolitik.

400 pensionärer i bruksorten Munkedal vräks för asylsökande... Och Jimmy Hoppe drar in 70 miljoner om året.

Regeringen Löfven och landets politiker bryr sig inte om 400 vräkta pensionärer. Man prioriterar asylsökande framför "vård, skola, omsorg".


LÄS bloggartiklarna BareNakedIslam: Elderly Swedish pensioners evicted to make room for muslim colonizers and parasites och Swedish Surveyor: Swedish pensioners evicted so as to make room för asylum seekers.

Läs även andra intressanta bloggar om: invandring, asylsökande, vård, skola, omsorg, pensionärer, Munkedal, Löfven ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv