MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

ISIS sovande celler i Tyskland

Publicerad 2015-05-31 19:25:14 i Islamisering,MERA om Denis Cuspert i Gatestone Institute (på svenska) Tysklands 'agitator för väpnad jihad'. Översättning: Ingrid Carlqvist chefredaktör på Dispatch International.

SE också Daily Mail Police raise security levels as rapper dubbed 'the Goebbels of ISIS' issues sniper video declaring 'We want British blood'.

Frågan är om inte 'sovande celler' också finns i Stockholm, Göteborg, Malmö...

För attacker nationellt och i Europa?

En ISIS-attack på svensk mark skulle kanske få 7-klövern att vakna upp från dess farliga asyl- & invandringspolitik.

Kulten av mångkultur & kulturmarxism skulle då avslöjas som ren galenskap.


Läs även andra intressanta bloggar om: ISIS, Denis Cuspert, khilafah, kalifatet, fisabilillah, kafir ::

Västerlandets galnaste nation

Publicerad 2015-05-30 21:09:00 i Politik,

Två svenskar skriver om Sverige som Västs "galnaste nation"

Den ene har lämnat Sverige för Lissabon. Den andre är ex-muslim och politikerkritiker...GluefoxKRISTER RENARD är lärare och skriver på Gluefox, har lämnat Sverige för Portugal. (Bild t.h. hämtad från Gluefox)

NASRIN SJÖGREN är svensk perser, journalist och debattör, krönikör på Samtiden.

UTDRAG från Krister Renards blogg Gluefox: "Den nutida västerländska civilisationens förmodligen galnaste nation" (29/5):

JAG KÄNNER STOR VREDE mot de politiker som gör allt för att förstöra vårt land. Som förråder sitt eget land och sitt eget folk och sin egen kultur på den falska godhetens altare. Men min vrede är ingenting mot vad den före detta muslimen Nasrin Sjögren känner inför Sveriges politiker och intellektuella. Hon skriver i en krönika på nättidningen Samtiden med rubriken ”Stockholm sponsrar massmord, tortyr och våldtäkt” följande:


Med detta som grund ser jag ett tolerant, kärleksfullt och generöst folk [dvs svenska folket lika med de etniska svenskarna plus de invandrare som vill vara en del av Sverige] som förnedras så långt ett folk någonsin går att förnedra utan att det går sönder och går till handgripligheter. Men den gränsen närmar sig nu.


I ett annat sammanhang skrev hon nyligen om Sverige, ”Nu lever vi som bekant inte i ett normalt land, utan i den nutida västerländska civilisationens förmodligen galnaste nation.”
Det svenska folket har förnedrats.

Landets politiker har denationaliserat Sverige.

Krister Renard och Nasrin Sjögren beskriver Västerlandets galnaste nation i dess dödsryckningar.

Läs hela texten på Gluefox...Läs även andra intressanta bloggar om: Krister Renard, Nasrin Sjögren, Gluefox, Samtiden, Sverige ::

400 pensionärer i Munkedal vräks för att ge plats för asylsökande

Publicerad 2015-05-29 20:05:51 i Politik,

MUNKEDAL i Bohuslän har internationellt blivit ett exempel på hur illa Sverige hanterar sin egen befolkning.

400 pensionärer vräks för att asylsökande ska få nånstans att bo.400 pensionärer kastas ut från "Folkets Hus" efter att en s.k. asyl-baron beslutat att köpa det och omvandla det till ett hem för nya svenskar från tredje världen.

* * *


* * *

Bare Naked Islam skriver idag om pensionärerna i Munkedal som kastas ut från "Folkets Hus" efter att en "asyl-baron" beslutat att köpa det och omvandla detta till ett hem för nya svenskar - muslimska illegala invandrare, "välfärdshoror" och potentiella terrorister från tredje världen.

* * *


* * *

JIMMY HOPPE är en av landets s.k. "asyl-baroner". Han uppger att han under en tolvmånadersperiod fakturerat Migrationsverket (våra skattekronor) för cirka 70 miljoner kronor.MUNKEDAL har blivit ett internationellt exempel på Sveriges totalt absurda asyl- och invandringspolitik.

400 pensionärer i bruksorten Munkedal vräks för asylsökande... Och Jimmy Hoppe drar in 70 miljoner om året.

Regeringen Löfven och landets politiker bryr sig inte om 400 vräkta pensionärer. Man prioriterar asylsökande framför "vård, skola, omsorg".


LÄS bloggartiklarna BareNakedIslam: Elderly Swedish pensioners evicted to make room for muslim colonizers and parasites och Swedish Surveyor: Swedish pensioners evicted so as to make room för asylum seekers.

Läs även andra intressanta bloggar om: invandring, asylsökande, vård, skola, omsorg, pensionärer, Munkedal, Löfven ::

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv