MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

SVT kör ISIS-propaganda för barn

Publicerad 2015-10-30 20:23:14 i Politik,

SÄNDER SVT BARNPROGRAM MED ISIS-PROPAGANDA?
Producenten använder två tecken, dels V-tecknet, dels pekfingret pekandes uppåt.

*** Säger pekfinget uppåt Allahu Akhbar (typ/ISIS)?
*** V-tecknet talar om Seger (typ/Churchill)?
*** V-fingertecknet (typ/Sport) säger "Jag är # 1"?
SHOCKING VIDEO: Swedish state TV airs children’s program glorifying ISIS är länken som den svenske bloggaren Ralph Haglund hänvisar till, när han skriver Svenska statens TV levererar rent judehat till barnen...

KAN DET VERKLIGEN VARA SÅ?... Ja, det torde vara ren och skär islampropaganda med tanke på inklippen kring barnen, sången, pekfingret...

SVT agerar omdömeslöst och vänsterförvridet. Barnprogrammet sändes dessutom i samband med Trollhättanskjutningen. Indoktrinering för de allra minsta på SVT


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: ISIS, SVT, barnprogram, judehat, ISIS-propaganda ::

Robert Gustafsson: PK-fascism (YouTube)

Publicerad 2015-10-30 00:31:06 i Politik,

Humormästaren Robert Gustafsson om PK-fascism och åsiktskorridoren:"Du bakar ditt eget bröd på morgonen, du sorterar soporna, är med i Greenpeace. Du är feminist, älskar barn, springer Stockholm Marathon och går med i Pride. Gör du inte det är du en dålig människa.

Det som skiljer liberaler från deras meningsmotståndare, är att de förra inte betraktar den som har avvikande uppfattningar beträffande tex klimat och feminism som ond, utan en person som har just en annan uppfattning som ska bemötas med sakliga argument. Det svenska debattklimatet har en anti-liberal moralistisk underton och det är den undertonen som utgör grunden för den sk åsiktskorridoren. Känslor ersätter sakargument."

Sannerligen, sannerligen, Sverige lider av PK-fascism...


Se och läs Thoralfs i Kalmar utmärkta utläggning i frågan.Källa: SVT via: Johnny Park.

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: PK-fascism, feminist, maraton, sopsortering, Greenpeace, Pride, liberal, åsiktskorridoren, debattklimat, klimat, Robert Gustafsson ::

Bankmannen Rizgar Kesteyi från Jönköping i krig mot IS

Publicerad 2015-10-28 06:00:00 i Politik,

SVT/Korrespondenternas program Kampen mot IS: "Vilka tar egentligen striden mot IS? Hela världen talar om att stoppa barbariet, men de som verkligen gör något är få. Korrespondenterna träffar dem som står närmast frontlinjen, bland annat en bankman från Jönköping."SVT

Kurdsvensken RIZGAR KESTEYI verkade som banktjänsteman på SwedBank, Hoppets Torg och dessförinnan på Råslätt.

Hans önskan i hemstaden Dahuk och vid peshmergabasen intill IS-frontlinjen är att många fler anslöt sig till kampen mot Islmiska staten.

Juden STEVE MAMAN, Montreal Canada, kallad "vår tids Schindler", verkar för att befria barn från IS-slaveri genom sin organisation CYCI (The Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq)

Yazidiern ERIVAN MAHDI HAJI (21 år) i Sinjar lämnar högskolan för att hjälpa de yazidiska barnen som är traumatiserade och föräldralösa efter IS-barbariet.

Rizgar från Jönköping talar om att Israel är Mellanösterns enda demokrati och att kurderna nu söker bygga upp ett eget Kurdistan och med demokrati i Mellanöstern. Som det är nu lever kurderna - yazidier, kristna, turkmener, shabaker - statslösa skingrade i fyra länder.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: kurder, Kurdistan, Mosulslätten, Dahuk, peshmerga, IS, Islamiska staten, Rizgar Kesteyi, Steve Maman, CYCI, Erivan Mahdi Haji, yazidier, kristna, turkmener, shabaker :: Updated 11:10 ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv