MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

S-avhoppare till SD: S är en sekt!

Publicerad 2015-10-14 22:41:39 i Politik,

Granskning Sverige intervjuar kvinnan som bestämde sig för att hoppa av Socialdemokraterna; och istället engagera sig i Sverigedemokraterna.

Hon är kvinnan som bestämt sig för att börja ringa och ställa frågor till etablissemanget.

NINA DRAKFORS som hon heter berättar hur S toppstyrs och hur man centralt i partiet bestämt att man aldrig ska diskutera sakpolitik med Sverigedemokraterna. Istället ska man bara upprepa:

- "Vi tror på allas lika värde",
- "Vi vill inte dela upp i ett vi och dom" samt
- "Vi delar inte eran människosyn".


Nina berättar även hur journalister under valrörelsen hade massmöten, där det bestämdes att man skulle "klämma åt" Sverigedemokraterna.

Vi får också reda på att socialtjänsten befinner sig i kris vad det gäller boendesituationen. Hela familjer kan komma till socialkontoret och bara sätta sig och vänta. Det finns inga bostäder kvar till någon.

* Gör som Nina!
* Visa mod och kraft.
* Börja ställ frågor!


Om inte vi svenskar ens vågar fråga kommer vi och vårat land gå under...

NINA DRAKFORS AVSLÖJAR politikernas och journalisternas gemensamma attackstrategier mot Sverigedemokraterna. För många torde detta vara chockerande att höra!

TVÅ HELT OLIKA PARTILEDARDEBATTER men med samma partiledare. I söndags i SVT:s Agenda och under onsdagen i Riksdagen.

LÄS OM DESSA DEBATTER och observera särskilt Jan Millds 12 punkter i texten Ansvars-FLYKTEN...AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Granskning Sverige, Socialdemokraterna, Sverigedemokraterna, Nina Drakfors ::

Kommentarer

Postat av: H.J. Hörnicke

Publicerad 2015-10-15 16:44:46

Jag vet en till som hoppade av och nu heja på SD Sverige är utan riktig ledning tyvärr herr Löfven tåget har gått .

Svar: S eller M? Själv bor jag i ett av miljonprogrammen, där S värvar en stor del muhammedaner inför senaste valen. Men fåtalet icke utlandsfödda, dvs svenskar och inte minst pensionärer vet vilka de inte ska rösta på. De har alltid röstat S, men nu ser de vad som försiggår...
Dag Selander

Postat av: Bjarne Ritzén

Publicerad 2015-10-15 16:47:03

Problemet med åsktsstyrningen inom media, främst inom pressen, är känd sedan länge och är väl en följd av yttrandefriheten som ger politiska rapportörer fritt fram att rapportera nyheter som är bra för den egna intressesfären och förtiga det som är mindre bra.
Onsdagens riksdagsdebatt är ett belysande exempel där Expressens TV- moderator konsekvent valde bort oppositionens anföranden och inlägg men lätt regeringsrepresentanter tala obeskuret.

Bjarne Ritzén

Svar: Det som frapperar är moderators behandling av SD, vilket illustrerats så exceptionellt övertydligt i jämförelsen SVT/Agenda och Riksdagsdebatten.
Dag Selander

Postat av: Ingvar

Publicerad 2015-10-15 18:26:28

Nina Drakfors var nog en av de få socialdemokratiska politiker som vågade ha egna åsikter. Hon kan ses som undantaget som bekräftar regeln. Dessa åsikter var dessvärre enormt konstiga och extremt extrema och passade förmodligen inte in i något partiprogram. Det måste ha varit väldigt pinsamt för partiet när hon representerade dem och till och med blev vald till förtroendeposter.

Jag håller inte med henne på någon punkt utom nu detta nya som hon kommer med nu. Hon påstår att partiet är toppstyrt och kan liknas vid en sekt. Men det är väl något som många insett tidigare.

Postat av: Dag Selander

Publicerad 2015-10-15 20:34:05

@Ingvar, det du säger har jag ingen kunskap om. Tack för den kommentaren.

Det som trots allt är värdefullt och av betydelse är hennes skildring av S-politikernas och journalisternas tre mantran visavi SD.
............

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-10-16 15:00:27

Om S måtto är allas lika värde, ej vi och dom,varför bedriver dom kampanjer mot folk som inte har deras åsikter???????

Det är S som delar upp folk i vi och dom...vi är alla olika men har mycket gemensamt. I en demokrati har alla rätt till sin åsikt- att förföljas och klämmas åt av S-journalister hör inte hemma i en rättsstat-demokrati. Detta är stalkning!!!!!

Allians röstare

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv