MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

"Islam kommer snart att erövra Europa"

Publicerad 2015-09-30 19:51:01 i Politik,

En tillfångatagen ISIS-jihadist säger att islam snart kommer att expandera till Europa; han säger: "Islam kommer snart att erövra Europa".

Med tanke på den okontrollerade massinvandringen torde detta "snart" komma snarare än vi anar. Jihadisten kommenterar också den barbariska och grymma behandlingen av icke-muslimer (kristna, yazidier m.fl.).

Han förklarar att tvångskonverteringar, gruppvåldtäkt, sexslaveri och mord på homosexuella som praktiseras av ISIS är motiverade och i sig en del av islamisk lag.
H/T: Bare Naked Islam

Vem vill ha sharialag i Sverige med tvångskonverteringar, fortsatta gruppvåldtäkter, sexslaveri och mord på homosexuella?

Alla de som inte vill ha sharialag i Sverige kallas för rasister, främlingsfientliga och högerextremister.

En majoritet värnar om demokrati och yttrandefrihet medan politiker och media svävar på målet...AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: ISIS, tvångskonverteringar, gruppvåldtäkt, sexslaveri, homosexuella ::

ANSVAR FÖR SVERIGE

Publicerad 2015-09-28 22:15:00 i Politik,

JanMilld
Bild: MILLDS MONTAGE

VEM TAR ANSVAR FÖR SVERIGE?

Gör statsministern och regeringen det?
Riksdagen? Massmedia?Den utveckling som nu pågår driver vårt samhälle mot kollaps, både ekonomiskt och socialt!

Sedan länge har de flesta partier, uppbackade av journalisterna, varit överens om att ‘volymer’ kring invandringen inte får diskuteras. Samtidigt är Sverige mer generöst än andra länder med PUT, bidrag och anhöriginvandring. Därför har så många önskat sig till just vårt avlägsna land.

De nu massiva migrantströmmarna har förmått andra EU-länder, däribland Tyskland, att strama åt. I det läget söker sig än fler till Sverige. Nu kommer cirka 1.000 asylsökande i veckan – på årsbasis motsvarande mer än 360.000.

Var ska alla dessa människor bo?

Hur ska de försörjas?

Hur mycket mer kan våra skatter höjas?

Hur mycket mer kan Sverige låna upp utomlands?

Hur påverkar det vård, skola och omsorg?

Hur många fler utanförskapsområden och no-go-zoner skapas?

Hur påverkar det vår miljö, vad blir kvar av fysisk trygghet?- LOKALT, I KOMMUNER RUNTOM SVERIGE, skriver Jan Milld idag, skulle vi behöva få igång namninsamlingar om ansvarstagande. Tvärpolitiskt, fristående från partier.

Kraven kan då vara riktade mot makthavarna, men den främsta funktionen skulle vara att försöka aktivera medborgare och bryta apatin, bryta rädslan.

Exempelvis med texten som ovan.Se och läs texten Ansvar för Sverige av Jan Milld idag...Se MXp:s NAMNINSAMLING Ansvar för Sverige - Att inspirera till nya lokala namninsamlingar för spridning i Sveriges alla 290 kommunerAKTUELLT SKD: Ta gemensamt ansvar, Sydsvenskan: Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Hela Sverige skramlar, Di: Ledare: Drottning för hela Sveriges folk

Läs även andra intressanta bloggar om: ansvar, ansvarsmoral, Stefan Löfven, invandring, push-effekter, pull-effekter, bidrag, anhöriginvandring, asylsökande, bostäder, vård, skola, omsorg, utanförskapsområden, no-go-zoner, gränskontroll :: Updated 23:30 ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv