MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Islam är problemet – inte islamism

Publicerad 2016-04-29 17:37:07 i Islamisering,Begrunda KRÖNIKA-texten nedan som torde vara bland det bästa som skrivits i ämnet Islam & Islamismen.

FÖRST ett kort utdrag:


Vad är det för beteende en “islamist” egentligen uppvisar som vi inte kan hitta något stöd för alls inom islam (Koranen, haditherna, sharialagar eller profeten Muhammeds liv) eller ens muslimsk kultur? Ingenting!

“Islamism” och islam är samma sak visar det sig när vi granskar dessa. “Kärt barn” har många namn antar jag.

Problemet är att svenskar antingen blundar för allt detta, är för fega att tala om det eller är extremt okunniga och naiva. Sannolikt alla tre.

Därför kommer Europa med Sverige i spetsen att fortsätta vara islams enklaste motståndare att erövra helt utan vapen, som Khadaffi påpekade för tio år sedan, där begreppet ”taqiyya” appliceras, med andra ord islams officiella sanktionering av lögner mot icke-muslimer för att gynna just islam, ett slags religionsideologiskt drivet bondfångeri.KRÖNIKA av BJÖRN NORSTRÖM: Islam är problemet - inte missledande floskeln "islamism"...ALLA DE RIKSDAGSLEDAMÖTER som inte har den kunskap som KRÖNIKA-textens A & O ger avseende ämnet Islam - Islamism är inte kompetenta att få sitta som svenska folkets förtroendevalda...FOTNOT: Om Björn Norström

RELATERAT Expressen: Här gömmer sig de två svenska IS-cellerna, GP: USA vill krossa IS internetåtkomst

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: hadither, islam, islamism, jihad, Koranen, Muhammed, Muhammedanism, Sharialagar, taqiyya, Voltaire ::

Svenskar dummare än österrikare?

Publicerad 2016-04-28 18:02:00 i Islamisering,OM UTTALANDET av Kölns ärkebiskop är korrekt eller inte kan man avgöra genom att:
1. läsa Koranen
2. studera islams historia
3. undersöka icke-muslimers rättigheter i OIC:s 56 islamiska stater

OM MAN gör detta utifrån pålitliga källor och om man inte vill se samma extrema uttalanden i ens eget land, då ska man komma till samma uppfattning som så många hade hos dem som röstade i presidentvalet i Österrike i söndags (24/4-16).

NORBERT HOFER (FPÖ) & VAN DER BALLEN (De Gröna) fick 35,1 % resp. 21,3 % medan de tidigare största partierna Socialdemokraterna och Folkpartiet fick 11,3 % resp. 11,1 %.

Presidentvalets andra omgång den 22 maj står mellan Norbert Hofer och Van der Bellen.


KÄLLA: WIKI: Austrian presidential election 2016REFLEKTIONER:

(1) Har Sveriges biskop Anders Arborelius & ärkebiskop Antje Jackelén samma uppfattning om islam som Kölns kardinal Rainer Woelki?

(2) Skulle ett Nyval idag leda till att Löfven (S) och Anna Kindberg Batra (M) - liksom i Österrike - finge cirka 11 % vardera? Och Jimmie Åkesson (SD) 35 % ?

SENSE MORAL Svenskar är inte dummare än österrikare. Se senaste Opinionsundersökningen!


DN

H/T: BareNakedIslam

Rel. DN: Stefan Löfven..., DN: Anna Kinberg Batra...

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Anna Kinberg Batra, Anders Arborelius, Antje Jackelén, Jimmie Åkesson, Stefan Löfven :: Updated 18:30 ::

Folkets Demonstration: Sprids över hela landet

Publicerad 2016-04-25 11:26:18 i Folkets Demonstration,


Folkets Demonstration Göteborg (23/4-16): MAKTEN TILLBAKA TILL FOLKET. Bland talarna Stefan Torssell, Axel W Karlsson och Annelie Sjöberg.Folkets Demonstration

vill att regeringen ska avgå och utlysa extraval.

Folkets Demonstration
står för demokrati, öppenhet, humanitet, välfärd, rättsstat.

Folkets Demonstration
vänder sig till vanliga hederliga medborgare.

Folkets Demonstration
tar kraftigt avstånd från alla former av våld och extremism, oavsett om det handlar om höger eller vänsterinspirerat sådant.

Folkets Demonstration
tar kraftigt avstånd från extrema grupperingar och identiteter.

Den offentliga makten utgår från folket.


FOLKETS DEMONSTRATION är den enda folkliga opposition som finns i landet.

FOLKETS DEMONSTRATION - Stockholm (15/9-15, 1/11-15, 30/1-16), Göteborg (5/12-15, 23/4-16) - behöver spridas ut över hela landet.

MERA: Demokrati - Öppenhet - Humanitet - Välfärd - RättsstatAKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: demokrati, rättsstat, Folkets Demonstration, Sergels torg, Norrmalmstorg, Gustaf Adolfs torg, rättssäkerhet, Mona Sahlin, Mehmet Kaplan, MP ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv