MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Folkmorden i Sverige/EU med Soros och Expo

Publicerad 2016-08-30 07:57:00 i Politik,ELITISMEN med sin Världsordningsagenda agerar via bland andra GEORGE SOROS, vilken också backar upp svenska vänstersajten EXPO.

ELITISTERNA möts årligen i World Economic Forum i Davos och i Bilderberggruppen. Där pekar man ut färdriktningen för sina marionetter i regeringar och andra makthavare.

DE STYR & REGERAR genom marionetterna bland PK-adelns politiker, Mainstream Media och andra makthavare.FOLKMORDEN på svenska medborgare och EU:s folk sker genom följande program:
1. Avskaffande av alla regeringar
2. Avskaffande av privat ägande
3. Avskaffande av arvsrätten
4. Avskaffande av patriotismen
5. Avskaffande av alla religioner
6. Avskaffande av familjen
7. Skapande av en världsregeringSoros, Expo, Sachs är några av namnen bakom WEF Davos & Bilderberggruppen som med marionetterna MSM, storföretag, Reinfeldt, Stefan Löfven, Margot Wallström etc. gör sig skyldiga till folkmord...

Lista på alla svenska marionetter som var med under senaste året i Davos...KÄLLA & H/T Experimentlandet: Soros och folkmordet på svenskarna.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Expo, George Soros, folkmord, världsregering, World Economic Forum, Bilderberggruppen :: Updated 15:27 ::

Kan Islam samexistera med Västs civilisation?

Publicerad 2016-08-29 17:56:20 i Mångkultur,

[10News] (Video) Speeches from "Can Islam Coexist with Western Civilization" conference in L.A.

Förra veckan talade några av planetens ledande och mest erfarna experter i contrajihad-rörelsen vid en konferens i Los Angeles.

Dessa visa & modiga experter arbetar dygnet runt för att bevara våra friheter mot hotet från islam. Deras tal är otroligt inspirerande och fyllda av kunskap. - Klicka på bilden nedan för konferenstalen:
Såsom 10News-teamet skriver: Sprid gärna materialet...


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Stephen Coughlin, Daniel Greenfield, James "Ace" Lyons, John Bolton, Robert Spencer, Pamela Geller, Bill Warner, contrajihad, mänskliga rättigheter, yttrandefrihet, trosfrihet, åsiktsfrihet ::

Var är Sverige på Kulturkartan?

Publicerad 2016-08-29 08:59:42 i Mångkultur,

Kulturkartan visar hur olika länder i världen placerar sig utifrån medborgarnas värderingar.

World Values Survey´s Culture MapLänderna placeras ut efter sina värden på två axlar.

Den undre axeln - x-axeln mäter synen på livet i en rangordning från ren överlevnad till livskvalitet, tillit och självförverkligande. Ju längre högerut ett land placerar sig, desto viktigare är individens frihet.

Den vänstra axeln - y-axeln mäter traditionella värderingar där religiösa föreställningar och respekt för auktoriteter hamnar långt ned och sekulära, rationella, hamnar högre upp på skalan.

Den senaste kartan från 2015 är baserad på mätningar 2010-2014. 61 länder deltog där 1200–1500 personer i varje land svarade på frågor om hur man ser på familj, arbete, religion, politik, samhälle, vetenskap, trygghet, säkerhet, våld, framtiden.
KULTURKARTAN är intressant, men vilka är protestantiska Sveriges värderingar?

Svenska värderingar är de som är rådande i Soros & Expos tappning...


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: kulturkarta, värderingar, World Values Survey, Culture Map, multikultur, mångkultur ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv