MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Kommentarer

Postat av: @rostaratt

Publicerad 2016-12-03 13:38:30

On/off-topic
Mona Walter intervjuad i Norska TV Visjon om Islam http://rny.nu/k/11175816

Svar: Utmärkt!
Dag Selander

Postat av: MXp

Publicerad 2016-12-03 15:22:18

Tack @rostaratt för kompletteringen med denna norska intervju. ( Intervjun kan även ses via https://youtu.be/9Bm7Y10k6Xc )
//Dag Sr
~~~~~~

Postat av: RättsPatos Småland

Publicerad 2016-12-03 21:36:19

Stanley Sjöberg har med åren blivit klok och klipsk.

I denna ovanliga intervju har han mycket att lära Svenska Folket.

Postat av: ARNE STRAND

Publicerad 2016-12-04 15:12:56

(Korrigerade länkar & text, av MXp)
--------------------------------------
Enligt mitt förmenande är denne Pastor för Tam, denne är ju ingen Profet.

Sanningen/Kristendomen, är absolut lika Radikal, som någonsin ISLAM.

Vi har JESU BLOD som offer för våra synder, det har inte Islamisterna och utgjuter därför BLOD för minsta avfall från Islam.

Det står skrivet - " Om saltet mister sin sälta duger det ingenting annat än att Kastas ut och nertrampas av Människor " !.

http://ivantanstid.blogspot.se/2012/04/frank-mangs-profetiska-budskap-till.html

Vad som pågår i våra så kallade Kyrkor, har ingenting med GUD eller Herren Jesus Kristus att göra, det är inte sann Kristendom man sysslar med.

En avfällig Falsk Kristendom som Drivs av Mänsklig Kraft, och inte av - GUDS UPPSTÅNDELSEKRAFT I JESUS KRISTUS.

Kyrkorna bär inget - KORS I JESU KRISTI EFTERFÖLJD, de lever inte av Korset.

Dock kommer Gud att Resa Upp En Sann Kristendom i Norden - http://tinyurl.com/jnw5ccw
Denna Sanna Kristi Församling kommer att utmanas av denna Karaktär -

Jämnför Sakarja 6;8 ovan med Jesaja 14;13 här -

Hej ARN !
Här kommer Jesaja i översättning. Som förra gången så är här ingen textkristisk analys. GUDs namnet här är ”EL”, och det förekommer bara en gång.

14:12. Hur-du föll- från himmlarna- morgon stjärna.- Son av – morgon begynnelse.- Du blev kastad ned- på jorden.- En ligga kraftlös- till- länderna.-

14:13. Du- du sa- i ditt hjärta.- Himlarna- jag vill upp.- Ovanför- stjärnor av- GUD.- Jag vill resa upp- min tron.- Jag vill sitta- på berg av- församling. På yttersta- Norden.-

14:14 jag vill upp- Ovanför- över- moln.- Jag vill göra mig lika- till högsta hög.-

Så ARN ! Norden = Zaphon ”kan även vara ”det norra” Som du ser i 14:14 så börjar den med liten bokstav, och antagligen hänger det uttrycket ihop med raden ovanför så att det blir ”På yttersta av- Norden- jag vill upp”.nästa blir då! ”Ovanför- över- moln.- För mått och matematik, är viktigt för att förstå var en mening slutar och nästa börjar Båda citaten ovan från -

http://mxp.blogg.se/2014/june/ryssland-och-domen-over-sverige-2.html

Det kommer att Upprättas ett NYTT MUSLIMSKT KALIFAT med Centrum i IRAK, av karaktären i Jesaja Kap.14 ovan-AL MAHDI kallad.

http://tinyurl.com/hf8kyaw

Att Politiska Partier med flera Löper Med Islam är därför att de Har Samma Andliga Fader - Som Skrivet är - " Den Själiska Människans Vishet tillhör de Onda Andarna " !.

I Korthet.

Arne Strand.

Postat av: Dag

Publicerad 2016-12-05 23:47:26

KOMMENTAREN att Stanley Sjöberg skulle vara för "tam" och "ingen profet" såsom Arne menar ovan må så vara.

Själv känner jag inte Stanley Sjöberg personligen, däremot kan jag utifrån egna islamstudier inte säga annat än hans uttalanden är fullt adekvata i intervjun.

Beträffande omdömet att han saknar profetisk insikt är heller inte min mening. Han företer definitivt profetiskt agerande i bland annat den samhällskritik han framför mycket tydligt.

Inom parentes sagt kände jag hans bror Kjell mycket väl; och de två bröderna har/har haft båda profetiska uppdrag även inom skilda fält.
~~~~~~~~

Postat av: Michel fuchs

Publicerad 2017-07-14 17:52:05

Som botulf sa jag är i gen kannibal.
Kyrkan och politiker wåsom alla pyramid stater regeringar kulturer och religioner är satans påfund.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv