MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Vem vill styra landet?

Publicerad 2016-01-30 10:07:00 i Politik,

EN PAJAS TILL STATSMINISTER är veckans Fredagsbio 47 av Jan Milld

Stefan Löfven lovade i september under en gala i New York att Sverige till 2030 - som världens första feministiska regering - ska ge 60 miljoner människor runt om i världen sanitära anläggningar.

Nyligen ljög han i Davos apropå gruppvåldtäkter att svenska män alltid utmärkt sig för sexuellt våld...

Vem vill styra landet? Sverige har ju ingen regering. Löfven & Co regerar inte! Att reagera... är enbart vad man håller på med vecka efter vecka!

Ref. Kompletterande bloggposter/filmer av Jan Milld: Vad begriper Löfven och Kvinnofrid...

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Fredagsbio, film, Socialdemokraterna, Jan Milld :: Updated 11:55, 31/1 01:45::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2016-01-31 04:59:56

Kejsarens nya Kläder !.

Kejsaren är stolt över sina nya präktiga kläder,
som inte är annat än Självbedrägerier.

Arne Strand.

Svar: Sanningen om dem som inte regerar utan endast re-a-gerar... ~~~~~~~~~~
Dag Selander

Postat av: Dag Selander

Publicerad 2016-01-31 07:07:49

Kejsarens nya kläder... behöver verkligen beskrivas och komma ut som den sanning de är. Gammelmedia döljer och tiger.

Jan Tullberg har en suverän beskrivning om hegemonin & hur den bör spridas. Läs, läs, läs och begrunda, om du vill bidra till att sprida sanningen...

Svar: PS Fundera på om det inte vore möjligt att förverkliga Jan Tullbergs text...
Dag Selander

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv