MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

FBI: Ny terrorvåg över Europa

Publicerad 2016-07-31 10:39:45 i Islamisering,FBI:s James Comey: "En våg av islamisk terror är på väg till Västeuropa. Vad vi de senaste veckorna har sett i Nice och i tyska städer är bara början på något mycket värre. En våg av islamisk terror "som vi aldrig har sett förut" är på väg till Västeuropa...

Islamiska staten är på väg att besegras i Irak och Syrien. Deras huvudstad Mosul är nu under attack. Det kommer enligt Röda Korset åstadkomma nya flyktingströmmar till Europa. Några av dem kan vara anhängare av den Islamiska staten som har fördrivits.

"När de allierade krossar Islamiska staten kommer ett stort antal mycket farliga människor att strömma in över Västeuropa, dit det är mycket lätt för dem att komma in."

H/T: Den Korte Avis

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: James Comey, terror, terrorvåg, terrorceller, ISIS, Islamiska staten, Syrien, FBI ::

JELENA ISINBAJEVA

Publicerad 2016-07-30 14:11:11 i Politik,Om osportslighet inom sporten är en kortfilm (04:16) av JAN MILLD.
Vem kan invända? mot argumenten och frågorna som Jan Milld ställer i texten Full dominans?

KORTFILMEN om JELENA ISINBAJEVA ger på 4 minuter och 16 sekunder viktiga klargöranden om russofobin, Nato och NWO.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Jelena Isinbajeva, Putin, russofobin, Nato, NWO, OS 2016, RIO ::
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv