MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Europa är islamistdiktatur inom kort

Publicerad 2016-05-31 17:14:00 i Islamisering,

BOUALEM SANSAL är en känd och prisbelönt algerisk författare. Han vet allt om islam från sitt liv i muslimska Algeriet. Samtidigt har han stor kunskap om förhållandena i Europa.

ISLAMS FRAMFART kommer att spränga de europeiska samhällena i bitar, enligt Boualem Sansal i hans bok med den olycksbådande titeln: "2084. Världens definitiva slut" om det just nu framväxande islamiska totalitära samhället.

Welt am Sonntag Wie die Welt aussieht wenn der IS regiert

KÄLLA Den Korte Avis: Läs texten Europa på väg mot ödeläggelse...


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Boualem Sansal, 2084. La fin du monde, islamismen, diktatur, demokrati ::

VEM vann Partiledardebatten 29/5

Publicerad 2016-05-30 14:51:00 i Politik,

SVT:s Tyck till om partiledardebatten i Agenda resulterar i en totalt överlägsen segrare:SVT Nyheter Tyck till om Partiledardebatten
HENRIK DORSIN och partiledarna inför förra valet...

INFÖR NÄSTA VAL (redan 2016... eller 2018) kan SVT spara tid genom att sända denna VALSPECIAL (07:55) med Henrik Dorsins imitationer.


RELATERAT & KÄLLOR Avpixlat: Partiledardebatt i SVT - Åkesson överlägsen denligt tittarna, AB & Omni.se om Agendas Partiledardebatt: Mätningar: Jimmie Åkesson var bäst i debatten, Jan Milld: Tveksam partiledardebatt

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: SVT, Agenda, Partiledardebatt, Stefan Löfven (S), Anna Kinberg Batra (M), Jimmie Åkesson (SD), Isabella Lövin (MP), Annie Lööf (C), Jonas Sjöstedt (V), Jan Björklund (L), Ebba Busch Thor (KD), Anna Hedenmo, Mats Knutsson ::

RAMADAN - Vad händer fr.o.m. den 6 juni?

Publicerad 2016-05-28 13:18:00 i Islamisering,


RAMADAN börjar den 6 juni på Sveriges Nationaldag i år. Vad händer under de 30 dagarna fram till 5 juli?

MXp tar upp två funderingar:

(1) HUR MÅNGA nya terrordåd? blir det under detta årets 30 dagar?

(2) MUSLIMER världen över blir föremål för många kristnas förbön i 30DaysPrayer för muslimer världen över.

MXp framför politiskt inkorrekt konse-kvent islamkritik

Att framföra islamkritik betyder kanske just att visa omsorg om muslimer i en 'religion' som också i Islamismen är en politisk ideologi - våra dagars efter-trädare till två tidigare ideologier, Kom-munismen och Nationalsocialismen.

30DaysPrayer för världens alla muslimer är naturligt för Jesu Kristi efterföljare.


Terror Attacks Since 9/11


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Ramadan, islam, jihad, 30DaysPrayer, muslimer :: Update 29/5 04:45 ::
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv