MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Shariapolis i Sverige 2017?

Publicerad 2016-11-30 13:16:09 i Islamisering,

Svenskt polisväsende skulle - eftersom man inte klarar sina uppgifter - kanske vara betjänt av Shariapoliser?
„Shariah-Police” i orangefärgade västar möter man nordost om Köln i Wuppertal.

Shariazonerna kontrolleras av shariapoliser:
► "Nej Alkohol"
► "Ingen Gambling"
► "Ingen musik eller konserter"
► "Ingen pornografi eller prostitution"
► "Inga droger eller rökning"

SHARIAPOLISEN finns väl i shariazonerna i Sverige, men när godkänns den av svensk lagstiftning? Kanske redan 2017?


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: shariapolis, shariakontrollerade zoner, sharialagstiftning ::

Regeringen bekämpar rasism och hatbrott med nytt IB och Militär

Publicerad 2016-11-29 14:45:00 i Mångkultur,

AB

ALICE BAH KUHNKE (MP) och ANDERS YGEMAN (S) presenterade häromveckan Regeringens handlingsplan mot rasism och hatbrott, enligt Aftonbladet.

SAMMANFATTNINGSVIS handlar det om förebyggande arbete mot invandringskritik och kartläggning av politiskt oliktänkande. Man vill bygga upp ett nytt IB för att registrera svenskar; bland annat ska militären registrera människor på nätet, främst invandringskritiker.

HANDLINGSPLANEN ska omfatta kritik mot mångkultur och massinvandring, kritik mot judiskt inflytande i västvärlden, värnande av heteronormen samt så kallad fientlighet gentemot alla etniska grupper utom den svenska.


REGERINGEN agerar med sin Handlingsplan emot rasism och hatbrott enligt givna order från den verkliga maktens korridorer.

GEORGE SOROS med Bilderberggruppen och Davosfolket har gett sina order till marionetterna Stefan Löfven och andra politiska och pekuniära s.k. "makthavare".

MÅLET för globaliseringens genomförande är NWO med dess Nya Världsregering, Nya Världsekonomi och Nya Världsreligion.

VAD GÖR och säger kristenheten? Påve Franciskus och ärkebiskop Antje Jackelén tycks vara med på globaliseringsresan...

JAG ÄR VÄGEN, SANNINGEN & LIVET är vad kristenhetens Herre och Frälsare låter meddela. Här finns svaren i det profetiska ordet om vad som gäller i tiden. Här och Nu.


Relaterat Aftonbladet: Så vill Regeringen bekämpa rasismen
Demokratbloggen: Regeringen: Vi ska sätta in militären
Nordfront: Regeringen: Vi ska sätta militären mot...
Ipse cogita!: All anledning att se upp


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: invandringskritik, mångkultur, massinvandring, rasism, hatbrott ::

FACTS ABOUT PUTIN - WW III? Är han värre än Hitler och ISIS?

Publicerad 2016-11-28 13:21:00 i Politik,

Jeanders bilder
KÄLLA Jeanders bilder: 50-årsjubileum med karikatyrer
Obs! Bild från 2012 & Jeanders första bild!

Videon FACTS ABOUT PUTIN (att ses nedan) är lång som en långfilm. VARFÖR se en två timmar lång video om Putin?

REGERING & RIKSDAG - tillsammans med EU, USA, NATO och Bilderberggruppen - ägnar enormt stort utrymme åt att skildra Putin såsom vore han värre än ISIS och Hitler.

DÄRFÖR kan det vara på sin plats att titta närmare på Facts about Putin.

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Bilderberggruppen, EU, Europa, Hitler, ISIS, Nato, NWO, Putin, Regering, Riksdag, USA ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv