MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

De fem värsta Sverigeförstörarna?

Publicerad 2016-10-30 17:35:00 i Invandringspolitik,


VILKA ÄR DE FEM PARTILEDARE som kan rankas som de 5 värsta Sverigeförstörarna?


VAD KAN DU OM INVANDRING & POLITIKER?
Innan du läser Rankinglistan nedan
kan du själv ge förslag på "dina" 5 värsta...


0-1 Rätt: Vet ingenting om invandring & politiker
2 Rätt: Vet för litet om invandring & politiker
3 Rätt: Vet lite grann om invandring & politiker
4 Rätt: God kunskap om invandring & politiker
5 Rätt: Kunskap som utmärker en sann patriot...


TOMAS BRANDBERG har ett förslag på rankinglista med de 5 värsta parti-ledarna. HUR GICK DET med den egna listan? Kommentarer?


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: partiledare, migrationspolitik, godhetsträsk, genustrams ::

Varför är Mattias Karlsson (SD) russofobisk?

Publicerad 2016-10-30 02:41:00 i Politik,JAN MILLDS kritik av Mats Karlsson (SD) och hans russofobi är utan tvekan befogad.

Frågan tillsammans med annan kritik som framförs i Fredagsbion måtte partiet ta till sig.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Putin, Mattas Karlsson (SD), USA, NATO, NWO, New World Order, ryssfientlig, Folkets Demonstration, Nya Tider, Anna Hagwall ::

Först asylkris Nu anhöriginvandring

Publicerad 2016-10-28 19:16:00 i Invandringspolitik,

PER GUDMUNDSON SvD:s Ledare idag: Under de närmaste 5 åren (2016-2020) får Sverige 374.000 anhöriginvandrare. Det innebär att...

SVERIGE får fyra (4) nya storstäder Lika många som bor i Örebro (107.038) och i Norrköping (87.247) och i Jönköping (89.247) samt i Helsingborg (97.122).


KRISEN I SVERIGE fortsätter och vad blir kostnaderna för denna kommande kris - Ekonomiskt och Socialt?

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: anhöriginvandring, asylansökande, asylkris, Per Gudmundson ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv