MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Rädda mänskligheten från islam

Publicerad 2016-09-30 17:05:50 i Islamisering,

Controversialtimes

HUR STOPPA jihad, sharia & terror? Hillary Clinton tror sig ha lösningen. Terrorn stoppas genom att skrota alla vapen.

ANNI CYRUS flydde från shariastyrda Iran och kommenterar Hillary Clintons förslag.
Let us save the humanity from islam" säger Anni Cyrus i en annan video (03:51).

VEM SKULLE KUNNA säga något annat?


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Hillary Clinton, vapen, Anni Cyrus, sharia, jihad ::

Hillary Clinton liknar Hanin Zoabi

Publicerad 2016-09-27 12:38:00 i Israel,

KÄLLA: Economic Rant

HANIN ZOABI är israelisk-arabisk muslim och ledamot i Israels parlament.

Sionister och judar ska ut ur Palestina, menar Knesset-ledamoten Hanin Zoabi.

"En-stats- eller 2-statslösning spelar ingen roll; det ska bara inte finnas någon judisk eller sionistisk stat," enligt Hanin Zoabi
INGET EXISTENSBERÄTTIGANDE är vad som i praktiken gäller vare sig det rör sig om en judisk stat eller judafolket.

VARFÖR inte Hanin Zoabi kastats ut ur Knesset är väl förmodligen något som den israeliska demokratin förhindrar.

HILLARY CLINTON är varken arab, israel eller muslim men hennes Israelengagemang har likheter med Hanin Zoabis.


RELATERAT Bare Naked Islam: Israeli Arab Muslim member of Knesset och Israel in the World: Hillarys israelhat

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Hillary Clinton, Knesset, Hanin Zoabi, Palestina, 2-statslösning, Trump ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv