MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

CIA styr Sveriges säkerhetstjänst och Mainstream media

Publicerad 2017-04-10 11:30:00 i CIA,

EXPRESSEN
* * *
DN
* * *

DET SMALL NÄRA DROTTNINGGATAN ÄVEN DEN 11:e DECEMBER 2010.
EXPRESSEN 12:e december 2010


”Försvarsanställd skickade varning till bekant före bombdåden”.
Publicerad 12 december 2010

Bara några timmar före sprängningarna på Drottninggatan kom det en varning, enligt uppgifter till TT. En anställd på försvarsmakten skickade följande varning till en bekant:

”Om du kan, undvik Drottninggatan i dag. Det kan hända mycket där… bara så du vet”. En person som var anställd på MUST ville varna en nära vän – så fint och omtänksamt.

CITAT ur expressen-artikeln: Wilhelm Agrell (professor i underrättelseanalys): – Uppenbarligen tycks någon ha haft förhandskännedom om att något skulle inträffa, säger han till TT och fortsätter: – Man kan fråga sig var den försvarsanställda fått den här informationen, vilka fler som visste och av vilken art den har varit, säger Agrell.

BÅDE SÄPO OCH REINFELDT VÄGRADE KOMMENTERA Statsminister Fredrik Reinfeldt avböjer, via sin presschef Roberta Alenius, att kommentera uppgiften om att någon inom Försvarsmakten varnade för att vistas på Drottninggatan.

TT har utan framgång bett Säpo kommentera uppgiften om varningen från Försvarsmakten.CIA har naturligtvis infiltrerat även de svenska säkerhetsorganen. Detta har lett till allvarliga motsättningar:


ANTITERRORCHEFER AVGICK I PROTEST
Publicerad 5 november 2012 kl 08.25

POLITIK.Underrättelsetjänsternas samarbetsorgan Nationellt centrum för terrorhotbedömning (NCT) har nyligen förlorat både sin chef och biträdande chef. Båda avgick i tysthet i protest, avslöjar DN idag.

Den avgångna chefen Malena Rembe vill inte lämna några närmare uppgifter om vad som fick henne att sluta, men hon nämner oenigheter om tillgången till personuppgifter på misstänkta terrorister som en stridsfråga. Enligt henne måste personal från både Säpo, MUST och FRA involveras för att NCT ska kunna göra en enda registeranalys.

– Det är en av sakerna som jag gärna velat se hade utvecklats, säger Malena Rembe till DN.

Säpo, MUST och FRA har tidigare gjort sig kända för att bråka internt och sabotera varandras verksamhet, i synnerhet genom att inte dela med sig av viktig information som man är skyldig att dela mellan myndigheterna enligt lag.

Enligt Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys vid Lunds universitet, finns ”djupa klyftor” mellan de involverade myndigheterna.

CIA STYR ALLA SÄKERHETSTJÄNSTER OCH ALLA MASSMEDIA
SÄPO var inte ens representerat vid rättegången mot terrormisstänkte Nazzedine Menni, som misstänks ha hjälpt terrorbombaren Taimour Abdulwahab inför hans attentat i Stockholm. Rättegången ägde rum i Glasgow i Skottland. Säpo hade inte avsatt pengar för att bevaka rättegången!!! Myndigheten ville kanske spara lite pengar. Det är så sjukt att jag inte finner ord. Vårt land styrs av CIA:s femtekolonn. Endast Turkiet har befriat sig från sina quislingar.


Källor
EXPRESSEN: Försvarsanställd skickade varning till bekant före bombdåden
DAGENS NYHETER: Antiterrorchefer avgick i protest


H/T Brage Norin – Skogså Tankesmedja


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Rakhmat Akilov, Stockholmsattentatet, Stockholmssyndromet 2.0, CIA, Säpo, MUST, FRA, MEDIA, terrordåd, Wilhelm Agrell, Nazzedine Menni, Taimour Abdulwahab ::

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-04-10 19:24:41

Ja nog finns det så kallade MULLVADAR i Hela Sveriges Statliga Verk Och,
inte bara från Väst.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv