MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

CIA styr Sveriges säkerhetstjänst och Mainstream media

Publicerad 2017-04-10 11:30:00 i CIA,

EXPRESSEN
* * *
DN
* * *

DET SMALL NÄRA DROTTNINGGATAN ÄVEN DEN 11:e DECEMBER 2010.
EXPRESSEN 12:e december 2010


”Försvarsanställd skickade varning till bekant före bombdåden”.
Publicerad 12 december 2010

Bara några timmar före sprängningarna på Drottninggatan kom det en varning, enligt uppgifter till TT. En anställd på försvarsmakten skickade följande varning till en bekant:

”Om du kan, undvik Drottninggatan i dag. Det kan hända mycket där… bara så du vet”. En person som var anställd på MUST ville varna en nära vän – så fint och omtänksamt.

CITAT ur expressen-artikeln: Wilhelm Agrell (professor i underrättelseanalys): – Uppenbarligen tycks någon ha haft förhandskännedom om att något skulle inträffa, säger han till TT och fortsätter: – Man kan fråga sig var den försvarsanställda fått den här informationen, vilka fler som visste och av vilken art den har varit, säger Agrell.

BÅDE SÄPO OCH REINFELDT VÄGRADE KOMMENTERA Statsminister Fredrik Reinfeldt avböjer, via sin presschef Roberta Alenius, att kommentera uppgiften om att någon inom Försvarsmakten varnade för att vistas på Drottninggatan.

TT har utan framgång bett Säpo kommentera uppgiften om varningen från Försvarsmakten.CIA har naturligtvis infiltrerat även de svenska säkerhetsorganen. Detta har lett till allvarliga motsättningar:


ANTITERRORCHEFER AVGICK I PROTEST
Publicerad 5 november 2012 kl 08.25

POLITIK.Underrättelsetjänsternas samarbetsorgan Nationellt centrum för terrorhotbedömning (NCT) har nyligen förlorat både sin chef och biträdande chef. Båda avgick i tysthet i protest, avslöjar DN idag.

Den avgångna chefen Malena Rembe vill inte lämna några närmare uppgifter om vad som fick henne att sluta, men hon nämner oenigheter om tillgången till personuppgifter på misstänkta terrorister som en stridsfråga. Enligt henne måste personal från både Säpo, MUST och FRA involveras för att NCT ska kunna göra en enda registeranalys.

– Det är en av sakerna som jag gärna velat se hade utvecklats, säger Malena Rembe till DN.

Säpo, MUST och FRA har tidigare gjort sig kända för att bråka internt och sabotera varandras verksamhet, i synnerhet genom att inte dela med sig av viktig information som man är skyldig att dela mellan myndigheterna enligt lag.

Enligt Wilhelm Agrell, professor i underrättelseanalys vid Lunds universitet, finns ”djupa klyftor” mellan de involverade myndigheterna.

CIA STYR ALLA SÄKERHETSTJÄNSTER OCH ALLA MASSMEDIA
SÄPO var inte ens representerat vid rättegången mot terrormisstänkte Nazzedine Menni, som misstänks ha hjälpt terrorbombaren Taimour Abdulwahab inför hans attentat i Stockholm. Rättegången ägde rum i Glasgow i Skottland. Säpo hade inte avsatt pengar för att bevaka rättegången!!! Myndigheten ville kanske spara lite pengar. Det är så sjukt att jag inte finner ord. Vårt land styrs av CIA:s femtekolonn. Endast Turkiet har befriat sig från sina quislingar.


Källor
EXPRESSEN: Försvarsanställd skickade varning till bekant före bombdåden
DAGENS NYHETER: Antiterrorchefer avgick i protest


H/T Brage Norin – Skogså Tankesmedja


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Rakhmat Akilov, Stockholmsattentatet, Stockholmssyndromet 2.0, CIA, Säpo, MUST, FRA, MEDIA, terrordåd, Wilhelm Agrell, Nazzedine Menni, Taimour Abdulwahab ::

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-04-10 19:24:41

Ja nog finns det så kallade MULLVADAR i Hela Sveriges Statliga Verk Och,
inte bara från Väst.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt

dagar kvar till valetPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv