MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Massinvandringens ofattbara konsekvenser

Publicerad 2017-04-22 09:24:05 i Invandringspolitik,

VISSTE DU ATT...?


* ATT de närmaste åren till 2021 förväntas ytterligare 690.000 invandrare utöver de 1,1 miljoner som har kommit under 2000-talet.

* ATT Sverige har ökat sin befolkning med nästan en fjärdedel genom invandring de senaste 30 åren.

* ATT andelen utrikes födda i Sverige överträffar nu till och med situationen i USA under slutet av 1800-talet.

* ATT talet om att vi behöver invandringen är nonsens. Sverige skulle ha en stabil befolkning utan invandringen runt 8 miljoner invånare istället för 10 miljoner.

* ATT varje invandrare kostar samhället mer än 2.5 miljoner kr.

* ATT Sverige ger 3 gånger så många uppehållstillstånd till asylsökanden som alla andra nordiska länder tillsammans.

* ATT de flesta invandrare under 2000-talet kommer från Syrien, Irak och andra länder med en kultur som skiljer sig helt från Sveriges.SwebbTV


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: massinvandring, uppehållstillstånd, asylsökande, kultur ::

Kommentarer

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-04-22 15:54:51

Skulle vi som nu är i vuxen ålder inte mäkta med att få till en förändring i landet kommer ekonomiska notan och arbetsbördan som vi skyfflar över till dagens barn och deras barn att bli gigantisk i praktiken olösbar. Beslutet som togs av en enhällig Riksdag 1975 att Sverige skulle vara ett mångkulturellt land skulle aldrig ha tagits.

Postat av: jonte

Publicerad 2017-08-24 21:32:04

Att shitlandet sverige tar emot sopor från andra länder är ju allmänt känt men måste sverige ta emot alla sophögar?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv