MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Terrorattacken 14:53 mot Landet utan auktoritet

Publicerad 2017-04-07 20:58:00 i Sverige,

'AUKTORITET' och 'AUKTORITÄRT' har för många svenskar kommit att betyda samma sak, nämligen maktfullkomlig och diktatorisk.

'AUKTORITET' är enligt Svenska Akademiens Ordlista 'en person (myndighet) med sakkunskap och vederhäftighet'. Begreppet 'auktoritär' betyder 'maktfullkomlig' eller 'diktatorisk'.

SVERIGE är m.a.o. landet utan auktoritet.Samtiden

"35 KÄNDA SVENSKAR" skriver Öppet brev till Partikongressen (S) som planerats starta 8 april och då låter massmedia kändisar stå för Auktoritet i det auktoritära samhället.


Debatt_Aftonbladet

LANDET utan auktoritet styrs auktoritärt. När Kungsträdgårdens körsbärsträd blommar, slås Stockholm av terrorattacken 14:53.

MERA OM Auktoritet & Auktoritärt:

Samtiden Auktoritet är inte auktoritärt,
Aftonbladet Debatt 35 kändisars Öppet brev till (S).


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Stockholmssyndromet, Terrorattack Stockholm, auktoritet, auktoritärt, Åhlens City, Spendrup, Dan Eliasson, Säpo, Partikongressen, Löfven ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-04-09 08:44:36

Jag citerar -

"Terrorattacken 14:53 mot Landet utan auktoritet" Slut Citat,

Kommentar -

GUD HAR TAGIT BORT SIN SKYDDANDE HAN ÖVER SVERIGE.

Sveriges Regering och Riksdag för en Politik sedan 40-år tillbaka,
där man - MÖRDAR OFÖDDA OSKYLDIGA BARN.

NU SLÅR ONDSKAN TILLBAKA OCH MAN MÖRDAR OSKYLDIGA MÄNNISKOR PÅ GATAN.

Detta är bara Början.

Statsministerns Försäkran att vi inte skall besegras av ONDSKAN är bara Självbedrägerier.

Sveriges Regering och Riksdag har Förlorat sin Sanna Auktoritet(Gud Själv),
och nu får vi Betala Priset för den Satans Politik Regering och Riksdag för.

Omvändelse till GUD i och Genom Herren
Jesus Kristus är det enda Botemedlet.

I Korthet.

Arne Strand.

Postat av: Arne Strand,

Publicerad 2017-04-10 19:33:32

Jag anknyter till min kommentar ovan.
Läs kommentarerna i länken under -

http://mxp.blogg.se/2014/june/ryssland-och-domen-over-sverige-2.html

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv