MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Vilka romer är sanna tiggare respektive kriminella tiggare?

Publicerad 2017-04-21 14:43:29 i Romer,

SÄGER SOM STINA på Saltkråkan "Hemma på våran gata" har vi gett tjugor & 50-lappar till tiggarna utanför Willys. Efter en tid förstår vi att tiggarna inte är sanna tiggare utan romer som utnyttjas av kriminella. Därför ger vi nu till Röda Korset och deras projekt för romer.

KRUXET ÄR: - Hur ska man kunna veta vilka som är sanna tiggare och vilka som utnyttjas av männen som transporterar och samlar in pengar på kvällarna?

NRK TV ger en del svar i sin dokumentär...NRK TV

Källa & H/T Läs Jan Sjunnessons text på Avpixlat

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: romer, tiggeri, prostitution, trafficking, narkotikahandel, tiggare ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-04-22 17:20:17

Jag citerar -

KRUXET ÄR: - Hur ska man kunna veta vilka som är sanna tiggare och vilka som utnyttjas av männen som transporterar och samlar in pengar på kvällarna?

Kommentar -

Alla Tiggare är i organiserade Ligor.

Någon individuell(Sann Tiggare),
har inte de Ekonomiska Resurserna att,
Betala för Resa till Skandinavien,
Hyra för Bostad samt,
Mat.

Allt tiggande går till Kriminella Ledare.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv