MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Laglöshetens våldtäktssverige är en skam - eller hur!

Publicerad 2017-08-03 14:17:00 i Våldtäkter,VÅLDTÄKTSKRÖNIKAN i morse (Avpixlat 06:55) erinrar om att...

Antalet våldtäkter i Sverige ökar katastrofalt. FN-statistik visar att Sverige har näst flest våldtäkter i världen. Sedan 1975 har antalet våldtäkter ökat med 1 395 procent! Det sker 165 övergrepp per dag!

85% av de svenska kvinnorna är rädda för att gå ut kvällstid. Varje dag lägger polisen ner mängder med våldtäktsutredningar. En av fyra kvinnor kommer att bli våldtagen!

Detta i ett land som först i världen antog en kvinnofridslag. Den infördes med övriga fridslagar av BIRGER JARL 1280! Förövare dömdes till dödsstraff!


Tre döttrar, en son och lika många barnbarn som i ett fotbollslag. Barnen vuxna på grund av MXp-redaktörens höga ålder. När de växte upp fanns inte mobiler, Apples iPhone, smartphones - man kunde inte som dagens föräldrar hålla ständig kontakt med barnen. Vi behövde inte heller ständigt oroa oss för att döttrar skulle bli våldtagna på promenaden, cykelturen eller till och med på lekplatsen!

Vem skäms inte för våldtäktssverige. Gammal som jag är menar jag att svenska män ska skydda sina kvinnor. Men dagens män låter sig köras över av vilda våldtäktsinkräktare med sina kulturella våldsbeteenden. Om mina döttrar ofredats av dessa människovildar skulle jag fällt dem med de vapen jag haft till förfogande.

Ansvariga politiker och polis reagerar inte. Svenska män måste stå upp med all sin vrede mot de styrande i världens värsta våldtäktsland. Sveriges feministiska regering gör inget för att kvinnofriden ska återupprättas.LÄS Krönikan Våldtäktssverige är en skam! av ROLF MALM...AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: kvinnofrid, Birger Jarl, våldtäkt, polismyndigheter, politiker, riksdag, regering ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-08-03 15:36:22

Socialdemokraternas Sverige !.

Arne Strand.

Postat av: Krister

Publicerad 2017-08-03 15:56:11

http://www.expressen.se/gt/17-arig-flicka-anhallen-for-falsk-valdtakt/

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-08-04 08:06:38

Om signaturen Kristers kommentar här ovan -

" Silar Mygg men sväljer Kameler " !.

Signaturen gör sannerligen inte skäl för namnet Krister.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv