MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Laglöshetens våldtäktssverige är en skam - eller hur!

Publicerad 2017-08-03 14:17:00 i Våldtäkter,VÅLDTÄKTSKRÖNIKAN i morse (Avpixlat 06:55) erinrar om att...

Antalet våldtäkter i Sverige ökar katastrofalt. FN-statistik visar att Sverige har näst flest våldtäkter i världen. Sedan 1975 har antalet våldtäkter ökat med 1 395 procent! Det sker 165 övergrepp per dag!

85% av de svenska kvinnorna är rädda för att gå ut kvällstid. Varje dag lägger polisen ner mängder med våldtäktsutredningar. En av fyra kvinnor kommer att bli våldtagen!

Detta i ett land som först i världen antog en kvinnofridslag. Den infördes med övriga fridslagar av BIRGER JARL 1280! Förövare dömdes till dödsstraff!


Tre döttrar, en son och lika många barnbarn som i ett fotbollslag. Barnen vuxna på grund av MXp-redaktörens höga ålder. När de växte upp fanns inte mobiler, Apples iPhone, smartphones - man kunde inte som dagens föräldrar hålla ständig kontakt med barnen. Vi behövde inte heller ständigt oroa oss för att döttrar skulle bli våldtagna på promenaden, cykelturen eller till och med på lekplatsen!

Vem skäms inte för våldtäktssverige. Gammal som jag är menar jag att svenska män ska skydda sina kvinnor. Men dagens män låter sig köras över av vilda våldtäktsinkräktare med sina kulturella våldsbeteenden. Om mina döttrar ofredats av dessa människovildar skulle jag fällt dem med de vapen jag haft till förfogande.

Ansvariga politiker och polis reagerar inte. Svenska män måste stå upp med all sin vrede mot de styrande i världens värsta våldtäktsland. Sveriges feministiska regering gör inget för att kvinnofriden ska återupprättas.LÄS Krönikan Våldtäktssverige är en skam! av ROLF MALM...AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: kvinnofrid, Birger Jarl, våldtäkt, polismyndigheter, politiker, riksdag, regering ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-08-03 15:36:22

Socialdemokraternas Sverige !.

Arne Strand.

Postat av: Krister

Publicerad 2017-08-03 15:56:11

http://www.expressen.se/gt/17-arig-flicka-anhallen-for-falsk-valdtakt/

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-08-04 08:06:38

Om signaturen Kristers kommentar här ovan -

" Silar Mygg men sväljer Kameler " !.

Signaturen gör sannerligen inte skäl för namnet Krister.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv