MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Underlivsaktören Anders Borg (M) i fyllan och villan

Publicerad 2017-08-09 10:49:00 i Politik,* * *POLITIKFAKTA har inte sällan slående fakta och rubriker. Ett exempel: Finansminister Magdalena Andersson(s) problem med spriten.

AFTONBLADET står likaså inte sällan för dräpande fakta så som nu senast (M)-skandalen med ex-ministern Borg: Detta har hänt.

STOCKHOLM PRIDE 2017 gläds förstås åt Anders Borgs underlivsaktioner... Så varför inte: SD + Pride = Sant?..."Där spriten går in, går vettet ut"... Visserligen är Anders Borg ex-minister, ex-riksdagsledamot samt ex-folkvald,

men i fyllan och villan bidrar han till ett förvärrat politikerförakt, vilket dramatiskt kan komma att visa sig i kommande opinionsyttringar och val.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Anders Borg (M), Pride, ex-minister, ex-riksdagsledamot, ex-folkvald, politikerförakt ::

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-08-09 16:08:25

Jag citerar -

"Där spriten går in, går vettet ut"...

Slut citat.

Detta är nog en sanning med modifikation.

Det kommer nog mest bara fram vad det finns för Mjöl I Påsen.

Arne Strand.

Postat av: nobody@all.se

Publicerad 2017-08-10 01:19:26

Man får vara glad över det lilla.

Han dricker i all fall alkohol.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt

dagar kvar till valetPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migrationen

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv