MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Utbildningsdepartementet: Dags för Access Islam-programmet?

Publicerad 2017-08-07 13:34:35 i Islamisering,

Förenta staternas Utbildningsdepartement har utvecklat ett islamiskt indoktrineringsprogram för offentliga skolor som heter "Access Islam". Lektionsplanerna är skrivna för mellan- och högstadiet årkurserna 5 till 12. De innehåller arbetsblad och videor för att hjälpa eleverna att skildra de 5 Pelarna i islam - bön, fasta, allmosor, pilgrimsfärd till Mecka och proklamation av muslimsk tro.

Den här korta videon (7:58) innehåller utvalda klipp från Access Islam-programmet som inte bara lär barn hur man ber som muslim; eleverna får frågor som: "Vad låter en muslimsk bön som?", "Hur ser rörelserna ut?", "Vilka är några av de saker som muslimer säger under bön?" Barn förväntas också memorera versar från Koranen och kunna förklara betydelsen av de här verserna. Sammanfattningsvis är det amerikanska utbildningsprogrammets Access Islam-program inget annat än en söndagsskola om Islam.
MED SVERIGES 1 MILJON MUSLIMER måste det vara dags för ACCESS ISLAM såsom i USA, eller hur Gustav Fridolin?!

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Access Islam, Islams 5 pelare, Trosbekännelsen, Shahada, Bönen, Salah, Salat, Allmosan, Zakat, Fastan, Ramadan, Sawm, Siyama, Vallfärden ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv