MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Välfärdsutnyttjaren Göken och massinvandringen från Afrika

Publicerad 2017-08-13 19:07:06 i Invandringspolitik,

UNDER VALBORGSMÄSSOAFTONEN (30/4) kom Göken til Småland. Det är och har varit en ynnest att från balkongen se och höra Göken "hemma på våran gata".

Göken sjunger på sista versen i dagarna (augusti) och de unga får växa till sig nån månad (september), innan de drar till Centralafrika. Alla följer korridoren (se kartan nedan). Märkligt med tanke på att göken är den fågelart där alla individer flyger ensamma mot målet både dag och natt.

GÖKEN är som fågel "en ful fisk", rent av kriminell i sitt beteende. Som ockuperar andra fåglars bon och utnyttjar fågelboägaren i alla avseenden som bekant.

FÅGELN har en hel del likheter med ett antal muslimer som kommer i den nya vågen afrikaner - inte som asylanter - men som jihadister eller som utnyttjare av Sveriges välfärd.

MASSINVANDRINGEN nu också från Afrika de närmaste åren kommer att bli till ett göknäste... i Sverigeformat.KÄLLOR Sydsvenskan: Lundaforskare avslöjar en helt koko flygrutt,
Birdlife: Göken sjunger på sista versen.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: invandring, ID-kontroller, massinvandring, välståndsutnyttjare, jihadister, asylanter, flyktingar, anhöriginvandring, migranter, Migrationsverket ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt

dagar kvar till valetPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv