MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Geert Wilders ledare med livet som insats

Publicerad 2017-02-10 14:02:17 i EU,

GEERT WILDERS talar i CBN-intervjun nedan om patriotisk revolution, om EU:s snara fall likt romerska imperiet, om asylanter som enbart söker välfärd i EU:s rika länder, om Varför man inte söker sig till Kuwait, Qatar och Saudiarabien...
"Ett land utan gränser är som ett hem utan portdörr", enligt Wilders. Vi behöver en patriotisk revolution, där ansvariga politiker skyddar sitt land och sitt folk.

Exempel: Donald Trump kritiseras för att ha stängt gränserna för ett antal länders medborgare. Varför? Han vill skydda folket och landet "för rikets säkerhet". Trump litar inte på Amerikas globalistsystem, CIA, politiska domare och domstolar, CAIR-influenserna vid alla viktigare myndigheter. Trumps källor om USA:s korrupta system är bl.a. WikiLeaks.

Stefan Löfven och Angela Merkel är gränslösa ledare som bidrar till att Tyskland respektive Sverige blir Europas två första islamistiska stater. Dessa ledares drivkraft är att vara globalismens marionetter; inte ledare som ger sina liv för folket. Tvärtom!

Geert Wilders är en ledare med livet som insats... Sedan 12½ år lever Wilders med ständig polisövervakning; mer övervakad än vad Olof Palme någonsin var. Hur många politiska ledare i Europa tar ansvar för land och folk såsom Geert Wilders? - INGEN, absolut ingen!


H/T: Snaphanen

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Geert Wilders, Holland, frihet, yttrandefrihet, Donald Trump, Angela Merkel, Stefan Löfven ::

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-02-10 21:29:33

Geert Wilders, ett föredöme!

Centerpartiet med Annie Lööf har propagerat som en Goebbels för fri invandring till Sverige och förslag om 30 miljoner nya invandrare som många kan bli potentiella bidragstagare.

Vart tog Bondförnuftet vägen?

Robotiseringen går med rasande fart. Resultatet väntas bli att nästan 50% av jobben försvinner i industriländerna. Detta inom 5- 10 år.

Nu har vi 2 löv söm är katastrofer,
Annie Lööf och Stefan Löfven.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-02-10 21:49:38

Det finns med andra ord inte längre utrymme för "Vård, Skola, Omsorg" för de inhemska medborgarna.

1. Välfärdsutnyttjarna
2. Islamismens hijrah
3. Robotiseringen

Allt samverkar till EU:s imperiefall i ljuset av den profetiska agendan.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv