MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

ISLAMISKA REPUBLIKEN SVERIGE

Publicerad 2017-02-21 10:07:00 i Sverige,

Islamiseringen av Sverige resulterar i ISLAMISKA REPUBLIKEN SVERIGE

SVERIGE blir EU:s första islamiska stat
ANSVARIGA: Riksdag & Regering med fullt stöd av DN, SVT, SR och övriga Mainstream Media.


SANDRA SOLOMON, saudisk ex-muslim, varnar Väst:
"Islamification KILLS civilization", del 1,
Islam & dess konsekvenser för Väst, del 2,
Islam as a threat to Canada, del 3


Den svenska media- & politikereliten ignorerar totalt islamiseringens framfart.

Därmed bidrar man aktivt till nationens gradvisa islamiska maktövertagande, dvs. Islamiska Republiken Sverige.

Vi behöver en Politisk revolution för att bryta och stoppa det som håller på att ske.
VAD VILL DU HA...
Islamiska Republiken Sverige?
ELLER
Politisk revolution 2.0?


POLITISK REVOLUTION 2.0 inleddes med Nigel Farage och Brexit, följdes av Donald Trumps seger över Hillary & etablissemanget, fortsätter med Euro- & Dollar-krascher...

NOTERA allsköns aktuella intervjuer med politiker och professorer angående Donald Trump...


Se också “TRUMP AND THE RAPE OF SWEDEN — ON THE GLAZOV GANG”: Två video med Ingrid Carlqvist.

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: islamisering, Sandra Solomon, islam, islamism, kalifat, jihad, jihadism, jihadister :: Update 13:41 ::

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-02-21 21:14:45

Nu väntar vi bara på en begäran från Kalifatet, att ta över ansvaret för Malmö stad.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-02-21 23:49:40

Ayoub Chibli (S) - fängelseimam, nämndeman, familjerådgivare, MB - är en av det muslimska politiska etablissemanget i Malmö. Han är en av de starka krafterna i stan som kan verka för en lösning via Kalifatet i södra Sverige.

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-02-22 09:55:55

Acceptera Malmö som en fallen stad eller marschera in den feministiska beslöjade kvinnliga polisstyrkan. -Dom är bra på att prata.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv