MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Krafttag mot Malmövåldet: Sluta tvätta bilen för 99:-

Publicerad 2017-02-14 10:55:00 i Cold case,

- Inrikesminister Anders Ygeman (s) går från klarhet till klarhet.

Vid sitt besök till Malmö presenterade han nya kraftfulla åtgärder mot den organiserade brottsligheten och våldsvägen i Malmö.

Det handlar om att allmänheten ska sluta klippa sig för 50:- SEK eller sluta tvätta bilen för 99:-, enligt Cornucopia.KÄLLA Cornucopia: Ygeman: Stoppa morden i Malmö

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Anders Ygeman (S), polisen, morden, Malmö, våldet ::

Kommentarer

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-02-14 11:34:47

Hela den politiska, finansiella och media adeln är sååå in i helvete verklighetsfrånvända så klockorna stannar.

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-02-14 12:07:53

Socialdemokraterna har under flera Decennier motarbetat alla Individuella initiativ,
i sin Totalitära Socialistiska Kollektivistiska Politik.

Att nu börja tala om Individens Individuella ansvar,
är omöjligt då Individuell Frihet i Rättfärdighet inte existerar.

Vi är bara tillåtna att Stryka Makten medhårs,
någon annan Frihet i Rättfärdighet tillåts inte.

Alla Individuella Relationer har ersatts med En Totalitär Socialistisk Ideologisk Diktatur,
där Staten är allt.

Staten kommer inte kunna frammana någon Socialistisk Medborgaranda i enighet,
utan har att Införa Diktatur för att få enighet.

Socialdemokratin är ett Totalt Misslyckande.

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-02-14 12:50:16

@HANS & @ARNE: Den kollektivistiska PK-adelns demokraturdogmer har sannerligen en natur som får klockorna att stanna och blommorna att vissna.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv