MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Angela Merkel: Jihad III, CIA, WMD, Hijrah

Publicerad 2017-02-05 13:27:00 i Politik,

(1) SADDAM HUSSEIN hade WMD tillverkade av Tyskland
(2) CIA mutar Västs journalister
(3) Jihad III förvandlar TYSKLAND till EU:s första islamstat.KÄLLA: What is coming sid 13 (pdf 47 sid).


TYSKLAND levererade Saddam Husseins [WDM] Massförstörelsevapen - gasstridsmedel. I en intervju berättade Udo Ulfkotte om den omskakande upplevelsen att med egna ögon bevittna att Saddam Hussein förfogade över massförstörelsevapen - gasstridsmedel tillverkade av Tyskland. Stridsgasen som skickades direkt från Tyskland till Irak var etiketterad "Pesticides". CIA försåg Saddams krigsmakt med satellitbilder från iranska positioner inne i Iran. CIA övervakade gaskrigföringen. Udo Ulfkotte fotograferade allt - även gasattackerna. Naturligtvis kunde han inte skriva något om detta. (Det var CIA som beordrade Tyskland att tillverka och leverera gasstridsmedlen till Irak).

Väl tillbaka till Frankfurter Allgemeine dök en CIA-agent upp med en färdigskriven artikel, som Ulfkotte bara undertecknade och fick bra betalt för. Till hans stora överraskning blev artikeln ett riktigt "scoop". Nästan alla dollar-mutade tidningar i hela den "fria" världen tog in hans artikel på en enda gång. Hans massmediala genombrott överraskade Ulfkotte. Han hade ju inte skrivit ett enda ord i artikeln - förutom namnunderskriften. Hela artikeln var dessutom en enda stor lögn.

En liknande händelse berörde Libyen. Udo Ulfkotte skrev under en artikel där Gaddffi anklagades för att ha byggt en kemisk fabrik för tillverkning av stridsgaser. Han fick bra betalt även denna gång för fabulerade CIA-lögner. Ulfkotte berättade att detta sätt att bara skriva under färdiga CIA-artiklar var mycket utbrett i hela den "fria" världen.

Udo Ulfkotte hade inga egna barn. Han drabbades av flera hjärtattacker och genomgick en levnadskris. Han bestämde sig att be om förlåtelse. Han gav ut boken "Gekaufte Journalisten" som mörkades totalt i Tyskland. Men till slut kunde boken tryckas och det blev en av Tysklands bestsellers för något år sedan. Det var extremt besvärligt att få boken i tryck. Många gånger försökte den tyska säkerhetstjänsten stoppa boken. Gång på gång genomsöktes Ulfkottes hem. Massor av mordhot skickades till honom.

Jag vill inte leva med mitt förflutna. Jag vill be om förlåtelse. I massor av intervjuer har han förklarat sitt modiga beteende med dessa ord. I flera intervjuer och i sina böcker berättade han om den chock han fick när han bevittnade att tysk stridsgas användes ännu en gång - bara några decennier efter andra världskrigets slut. Han började ångra sitt förljugna liv. Han insåg att han med sin penna deltog i CIA:s massmord världen över.

Plötsligt använde Saddam de tyska stridsgaserna mot den kurdiska befolkningen i norra Irak. CIA chockades. Detta var inte meningen. De förödande resultaten visades överallt i världen. FN:s vapeninspektörer tvingades att skriva under att aldrig under sin livstid fick skriva vad de såg - när de skickades till Irak för att "rensa Irak från Saddams massförstörelsevapen". De tysktillverkade "pesticiderna" är en av de största moraliska katastroferna för Tyskland i hela landets historia.

Den "fria" världens massmedia öste ut CIA-skrivna lögner konstant - under hela den tid som vapeninspektörerna arbetade i Irak. Vi duschades av lögner i TV, radio och i alla massmedier dygnet runt. CIA:s lögnorkester fortsatte hela tiden under masslakten på Iraks folk. Tiotusentals barn slets i bitar när de amerikanska vapnen regnade ner i Irak. Vi fick se missilerna som avlossades från krigsfartygen. Det såg ut som ett häftigt nyårsfyrverkeri. Under hela slakten av Iraks folk fortsatte lögnerna att pumpas ut i den "fria" världen. Vilket djävulskt krigsbrott.

De tyska stridsgaserna orsakade ett fasansfullt lidande för Irans folk. Det drabbade även massor av shiamuslimska barn i södra Irak. Periodvis var sjukhus i Bagdad fulla med gasskadade Irakiska barn. Tysklands befolkning kommer ännu en gång att tvingas konfronteras med en extremt obehaglig sanning.

De som inte gläds över Trumps försök att sätta dit CIA är tyvärr avstängda från sanningens värld. Dessa individer omger oss från alla håll och kanter. Vi suckar. Vi vill skrika ut sanningen - men nästan ingen vill veta sanningen. Kanske är det genetiskt betingat att gömma sig i flocken - men beteendet är avskyvärt.


H/T: Brage Norin, Skogså Tankesmedja H/T: PortSalut.(1) SADDAM HUSSEIN hade massförstörelsevapen tillverkade av Tyskland vilka dödade kurder, barn och massor av oskyldiga. Varför tar inte Merkel tag i Listan för alla leveranser för denna sena tiders vedervärdigheter?

(2) CIA mutar Västs journalister.
Udo Ulfkotte har avslöjat CIA:s krigföring i ,,Gekaufte Journalisten".

Hur många CIA-mutade svenska journalister sitter på landets tidningsredaktioner? Vad säger Peter Wolodarski, hans kollegor och landets redaktioner?

(3) Jihad III & Hijra förvandlar TYSKLAND till EU:s första islamstat.

SVERIGE är Europas andra islamiska stat i vardande med Riksdagen och Regeringen som helt ansvariga.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: CIA, WMD, Saddam Hussein, Merkel, Jihad III, Udo Ulfkotte :: Updated 13:50 ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv