MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Obamaregimens CAIR och Muslimska brödraskap

Publicerad 2017-02-16 11:12:04 i Donald Trump,

OBAMA-REGIMENS TERRORVÄLDE


EXEMPEL Tre muslimska bröder Abid, Imran och Jamal Awan, som anställts för att sköta Kongressens datorservrar och e-post, har fått sparken. Var och en av dem hade mer än $160,000 (c:a 1,5 milj kronor) i lön för att arbeta åt amerikanska regeringen.

De tre IT-anställda sparkades för deras åtkomst av Kongressledamöters datornät utan tillstånd. De hade tillgång till datorer utan tillstånd avseende säkerhetstjänsten, utrikes- och underrättelseutskott.ATT Donald Dump "av säkerhetsskäl" beordrat inreseförbud från sju länder beror på många skäl.

Bröderna Abid, Imran och Jamal AWAN är bara ett av skälen. Obama har lierat alla myndigheter med folk från CAIR och Muslimska brödraskapet. USA är genomsyrat av "grönt" folk.

TRUMP byter ut agenter inom CIA, FBI, ambassadörer m.fl. - Och vad gör Obama? Spelar tennis? Nej, han gör allt bakom kulisserna för att störta Trump från att rensa upp USA:s träsk.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Trump, Obama, CAIR, Muslimska brödraskapet, Abid Awan, Imran Awan, Jamal Awan, Kongressen, IT-guru, CIA, FBI, ambassadörer :: Updated 11:10 ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontaktdagar kvar till valet

VALFRÅGAN den 9 sept 2018:
När en Regering vill byta ut sitt folk,
då måste Folket byta ut regeringen!

Regeringskansliet

Bedrägeriet mot svenska folketMerit_WagerPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv