MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

SENASTE NYTT Antalet muslimer i Sverige

Publicerad 2017-02-13 14:24:00 i Islamisering,

Antalet muslimer i Sverige 2017 är 12,5% av 10 milj., dvs. 1 255 000.


KÄLLA Shoebat.com: Muslim Invasion of Europe 2.0

12,5% av befolkningen är muslimsk 2017. Sedan flera år tillbaka har man ansett att 5% i Sverige är muslimer.

Peter Hammond's bok: Slavery, Terrorism and Islam (från 2010) räknar med att Sverige har 5% muslimer.

Uppgiften om 12,5% utvecklas av Jan Sjunnesson i ANDEL MUSLIMER I SVERIGE...


ATT tala om islamisering utifrån förutsättningen 5% tycks inte "så farligt"...

MEN 12,5% betyder att islamiseringen har hunnit vida mycket längre än vad PK-eliten har en aning om.

DET betyder att SVERIGE - och inte Tyskland - förmodligen kommer att bli Europas första islamistiska stat, och Nr 1 i den ligan.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: sharia, kalifat, halal, islamisering ::

Kommentarer

Postat av: Benny

Publicerad 2017-02-13 16:33:59

Och ytterligare 300.000 s.k "anhöriginvandrare" är på gång de närmaste åren förutom den vanliga invandringsvågen av muslimer. Sverige halkar allt närmare de 20% som anses vara smärtgränsen för att ett samhälle med muslimer ska vara någorlunda stabilt, allt enligt erfarenheter från andra länder som drabbats av muslimsk invandring.Länder där islam fått för mycket inverkan går utan undantag sotdöden till mötes visar all historisk evidens! Stäng gränserna NUU!

Postat av: MXp

Publicerad 2017-02-13 17:26:46

@BENNY

INGET ANNAT ÄN att stänga gränserna nu är vad som gäller.

Tyvärr är det nog alldeles för sent.

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-02-13 20:05:15

Kommande generationer Pursvenskar kommer att få ett rent helvete om inte vi nu levande lyckas stoppa fördärvet av vårt land och folk.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontaktdagar kvar till valet

VALFRÅGAN den 9 sept 2018:
När en Regering vill byta ut sitt folk,
då måste Folket byta ut regeringen!

Regeringskansliet

Bedrägeriet mot svenska folketMerit_WagerPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv