MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

SVERIGE I VÅGSKÅLEN

Publicerad 2017-02-15 18:03:00 i Sverige,


"HELLRE RYSS & ortodox kristen
ÄN MUSLIM som måste leva under Sharia"


Det är en av kommentarerna till
Holger Nilssons serie om Sverige i Vågskålen.


SVERIGE ÄR I GUDS VÅGSKÅL. Vad kan Gud göra med det land som många gånger benämns som världens mest sekulariserade land? Ett land som dessutom är känt för den ”svenska synden”.

Kan Gud använda krig för att tillrättavisa ett land som vänt sig bort från Honom? Det bibliska svaret är att Han kan göra det och har gjort det tidigare i historien.

Sveriges situation med ett ryskt hot har blivit alltmer uppenbart på senare tid...MERA om Sverige i Vågskålen av HOLGER NILSSON.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Sverige i Vågskål, Putin, Ryssland, Nato, Trump, sharia, islamisering, dom ::

Kommentarer

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-02-15 19:00:01

Guds Straff:
Globalister, Islamister och Kommunister


Svar: Historiens Gud som i och med Sonen är den som har all makt i himmel och på jord och desslikes är Domaren låter inte ogudaktigheten få sista ordet...
Dag Selander

Postat av: Hans Nilsson

Publicerad 2017-02-15 21:49:07

Skulle Putin och några av hans grabbar få för sig att avlägga ett besök i Sverige skulle jag se det som en välsignelse för vårt illa åtgångna land.

Svar: Säkerligen har du många som upplever detsamma!
Dag Selander

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-02-16 10:46:00

Nej - !

Jag tror inte på något Militärt hot mot Sverige från Ryssland,
såframt Sverige inte är Dåraktig nog att ställa sig på Västs Sida mot ÖST.

Det Militära Hotet mot Sverige och Ryssland,
kommer från Japan och Kina,
(Gog och Magog i Hesekiels kap 38-39., i Profetian om 3e Världskriget).

Ryssland ställer sig bara på Gog/Japans och Magogs/Kinas sida för att Överleva som Nation.
I Krig mot Öst på Västs sida skulle inte Ryssland Överleva.

Putin är väl medveten om detta och,
i krig mot Väst/Tyskland,
så åsamkar sig inte heller Ryssland någon Historisk skuld,
utan ger bara igen för gammal ost.

Nej - Sverige måste förmå både Norge och Danmark att LÄMNA NATO,
sammangå med Sverige och Finland i ett NORDISKT FÖRBUND,
Proklamera Neutralitet och hålla Världen ifrån oss.

(Jag skall dock erkänna att jag har varit i Luven på Holger Nilsson och har inget förtroende för denne,).

I Korthet.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv