MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

RIKSDAGEN Prinsessorna på ärten och strutspolitiken

Publicerad 2017-01-31 11:19:00 i Demokrati,

STRUTSPOLITIKEN i Riksdagen med sjupartihönshuset har utvecklats till ett rent Gökbo.

Samtidenkrönikan (utdrag) nedan är enda lösningen för att komma till rätta med galenskapen.BILDKÄLLA: Sprickan!

[...] [S]nart läge för SD att begära misstroende mot Löfvén och därmed hela regeringen. Samtliga allianspartier säger sig vilja byta regering. Det vore ju synnerligen intressant att se hur allianspartierna skulle rösta i riksdagen. Om de tre tvekande allianspartierna inte röstade för misstroendet så skulle SD få ett oerhört kraftfullt vapen i nästa val, om det nu blir ett extra val eller ordinarie 2018. ”Ni hade kunnat vara med och fälla regeringen Löfvén men ni avstod!”

Det bästa för Sverige vore att de tre prinsessorna på ärten; Annie Lööf, Jan Björklund och Ebba Busch Thor lämnade strutspolitiken och för en gångs skull agerade kraftfullt i linje med de icke socialistiska medborgarnas vilja.

Men det förefaller tyvärr som om de saknar självförtroende eller, som man säger, ”guts”. ”No guts, no glory”!

I valet mellan ”passivitet” och ”aggressivitet” borde SD välja det senare, det vill säga begära misstroendevotum mot Löfvén och därmed hela regeringen. Det vore inte minst en ”investering” inför nästa val till riksdagen, extra eller ordinarie. Det enda allianspartierna tycks vara helt ense om är viljan att vräka Löfvén över ända och få till stånd en ny icke-socialistisk regering. Om då möjligheten yppar sig och man inte tar den kommer väljarnas dom rimligtvis att bli hård.


Läs Krönikan Misstroendevotum ett gyllene tillfälle i Samtiden.


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Riksdag, Regering, Löfven, Anna Kinberg Batra, Jimmie Åkesson, Annie Lööf, Jan Björklund, Ebba Busch Thor ::

EN VÄRLD I FÖRÄNDRING

Publicerad 2017-01-30 10:05:57 i Politik,

Världen förändras snabbt... i Amerika, Europa, Mellanöstern, Ryssland, Kina och Sverige...

Vad är att säga om Massmedierna, Politikerna, Oligarkerna samt Globalisterna vilka är med och styr utvecklingen som drastiskt förändras? Enskilda och folket i Sverige drabbas också förstås...


* Massor av rika amerikaner köper fastigheter i Nya Zeeland.
* Statskonkursen i Grekland är nära förestående - Grexit är oundvikligt.
* Italien är på väg att bryta sig loss från EU och Euron - Italexit nästa.
* Storbritannien befriar sig från EU - Brexit blir EU:s dödsstöt.
* USA och Storbritannien sluter sig samman.
* Den 7:e maj blir Marine le Pen fransk president.
* Ukrainas regering förbereder sin flykt undan folkets hämnd.
* Över hälften av IMF:s stödpengar har försvunnit i korruption.
* Hälften av försvarsbudgeten har glidit ner i Porosjenkos egna fickor.
* Soros terrorfinansiering stoppas i land efter land efter land.
* Alla CIA:s ambassadörer i hela världen har avsatts av Trump.
* Trump har tillsatt verkliga ambassadörer på alla USA:s ambassader.
* Börserna i USA har fått glädjefnatt efter Trumps makttillträde.
* En utredning om valfusk tillsätts i USA. Hillaryklanen bävar.
* Det kan röra sig om fem miljoner illegala invandrare som röstat.
* Huvuddelen av dessa har röstat på flera röstlokaler - mot betalning.
* Massor av röstmaskiner har manipulerats i vissa tätbefolkade delstater.
* Hör och häpna. Mängder av döda människor har röstat på Hillary!
* Soros har desperat satsat enorma bergskedjor av dollar på politiska mutor.
* Soros misslyckades. Han har förlorat sanslösa kapital. Soros måste fängslas.

Trump vann en jordskredsseger i "popular votes" - sannolikt över 15 miljoner röster. Sanningen är att han vann med cirka 17,5 miljoner röster, men denna siffra kommer att bli svår att bevisa. Alltför många bevis har förstörts. Hillary hade endast fått cirka 50 elektorer utan valfusk. USA kommer att skakas i sina grundvalar när utredningen om det chockerande valfusket läggs fram. (Jag gissar att det blir ungefär som ovan).

Europeiska Centralbanken ECB har insett faktum - unionen EU spricker. De har fastställt kostnaderna för ett EU-utträde både för Grekland, Italien och Frankrike. Detta beslut slog ner som en bomb. Försöket att upprätta en diktatur i Västeuropa har misslyckats. Det politiska fiaskot EU är monumentalt. Vilket sjukt kapitel i Europas historia. CIA:s plan för Västeuropas folk har havererat. När folken i EU reste sig mot det korrupta slöddret i Bryssel startades en politisk lavin.

Trump gör allt för att påskynda processen. Trump och Storbritanniens May har funnit varandra. Theresa May har funnit sin egen silverrygg. "Jag och han ska ofta prata med varandra - så att Trump inte yttrar dumheter" - ungefär så sa May till pressen. Theresa May är faktiskt betuttad av Trump. Skarpa politiska iakttagare konstaterar att personkemin går ovanligt bra ihop.

Trumps fru och dotter Melania och Ivanka Trump - tävlar om populariteten i USA. Nu börjar äntligen Trumps egen popularitet stiga - inte bara i USA utan även i många andra länder. Den största smutskampanjen i mänsklighetens historia har misslyckats. Den korrupta makteliten i Washington har inte klarat av att dra ner Trump i skiten. Det blev i stället den prostituerade pressen som förlorade. I hela den förljugna världen har smutskampanjen misslyckats. Vilken ofantlig politisk skam för väst.

Det verkar som om Nya Zeeland drar till sig många rika som nu planerar att fly från USA.De vet dollarns öde och köper fastigheter så länge som valutan accepteras som betalning. Nya Zeeland betraktas som en trygg tillflyktsort.

Vart ska CIA:s femtekolonn i Sverige flytta? Förstår de fortfarande inte vad som väntar? Be om förlåtelse i tid - precis som Udo Ulfkotte gjorde. Sanningen hinner upp er alla.

LÄGET I SVERIGE BÖRJAR BLI AKUT

Vi måste tillsätta en räddningsgrupp som börjar utarbeta en plan för Sveriges framtid. De förblindade hönorna i Sveriges Riksdag måste rensas bort. Alla lever i en värld som inte längre existerar. Alla har börjat trivas i den politiska gräddfil som de skapat åt sig själva. Vi måste dränera träsket även i Sverige. Vi har nått botten på förljugenhetens och den politiska förvirringens skala.

Det sista dödsrycket att "tvätta krigsförbrytare" i Sveriges Television måste stoppas. Skavlans och Reinfeldts program måste stoppas så fort som möjligt. Det är uppenbart att det gamla CIA har organiserat programmen - men det gamla CIA finns icke mera!

Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet - alla stora dagstidningar i Sverige måste rensas rena från mutade politiska journalister och chefredaktörer. Om Ulfkottes uppgifter stämmer är nästan alla mutade av dollar. Detta gäller även nästan all mindre tidningar i vårt land. De har stängt av alla politiska sanningar under lång tid. De har stängt insändarsidorna effektivt för politiska sanningar. De har bara satsat på CIA:s lögninformation. En total uppstädning är absolut nödvändig

Både Sveriges Riksdag, den "svenska" CIA-styrda militära ledningen, säkerhetstjänsten SÄPO och den svenska pressen måste rensas. De får inte fortsätta att skada vårt land. CIA:s femtekolonn måste rensas bort. Vi har bara ett land och bo i. Vi vill inte andas rysshat varje nyhetssändning. Vi vill andas sanningens rena luft.

Sanningen är att Krims folk älskar Ryssland och Putin. Sanningen är att även Ukrainas folk kommer att be om förlåtelse. Det var nazisterna som CIA kuppade till makten som förstörde landet djävulskt. Carl Bildt är det ukrainska folkets förrädare. Inom endast ett år kommer Ukraina att be Sverige att utlämna honom till förhör. Jag är säker. Bildt var med och organiserade statskuppen. Detta är ett synnerligen allvarligt brott.

Uppgiften är akut - en svensk räddningspanel måste tillsättas. Stasis folk i Östtyskland rensades ut - ganska - effektivt. Vi måste göra samma städningsoperation även i Sverige. Vi måste börja planera för vårt lands framtid. Precis allt måste ses över från grunden. Vi kommer att få leva med det gamla CIA-folket hur vi än städar. De har bitit sig fast i hela den akademiska världen. Men kanske inte detta blir något större problem. De svänger sannolikt alla kappan för vinden - utan att ens vara medvetna om detta.

H/T Brage Norin, Skogså Tankesmedja

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Grexit, Italexit, Brexit, Marine le Pen, IMF, CIA, Trump, ECB, Theresa May, Sveriges Riksdag, Skavlan, Reinfeldt, Ulfkotte, Putin, Carl Bildt, Stasi ::

Om MXp


Kontakt


Min profilbild

Dag Selander

KontaktPrenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


Arkiv