MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

EN VÄRLD I FÖRÄNDRING

Publicerad 2017-01-30 10:05:57 i Politik,

Världen förändras snabbt... i Amerika, Europa, Mellanöstern, Ryssland, Kina och Sverige...

Vad är att säga om Massmedierna, Politikerna, Oligarkerna samt Globalisterna vilka är med och styr utvecklingen som drastiskt förändras? Enskilda och folket i Sverige drabbas också förstås...


* Massor av rika amerikaner köper fastigheter i Nya Zeeland.
* Statskonkursen i Grekland är nära förestående - Grexit är oundvikligt.
* Italien är på väg att bryta sig loss från EU och Euron - Italexit nästa.
* Storbritannien befriar sig från EU - Brexit blir EU:s dödsstöt.
* USA och Storbritannien sluter sig samman.
* Den 7:e maj blir Marine le Pen fransk president.
* Ukrainas regering förbereder sin flykt undan folkets hämnd.
* Över hälften av IMF:s stödpengar har försvunnit i korruption.
* Hälften av försvarsbudgeten har glidit ner i Porosjenkos egna fickor.
* Soros terrorfinansiering stoppas i land efter land efter land.
* Alla CIA:s ambassadörer i hela världen har avsatts av Trump.
* Trump har tillsatt verkliga ambassadörer på alla USA:s ambassader.
* Börserna i USA har fått glädjefnatt efter Trumps makttillträde.
* En utredning om valfusk tillsätts i USA. Hillaryklanen bävar.
* Det kan röra sig om fem miljoner illegala invandrare som röstat.
* Huvuddelen av dessa har röstat på flera röstlokaler - mot betalning.
* Massor av röstmaskiner har manipulerats i vissa tätbefolkade delstater.
* Hör och häpna. Mängder av döda människor har röstat på Hillary!
* Soros har desperat satsat enorma bergskedjor av dollar på politiska mutor.
* Soros misslyckades. Han har förlorat sanslösa kapital. Soros måste fängslas.

Trump vann en jordskredsseger i "popular votes" - sannolikt över 15 miljoner röster. Sanningen är att han vann med cirka 17,5 miljoner röster, men denna siffra kommer att bli svår att bevisa. Alltför många bevis har förstörts. Hillary hade endast fått cirka 50 elektorer utan valfusk. USA kommer att skakas i sina grundvalar när utredningen om det chockerande valfusket läggs fram. (Jag gissar att det blir ungefär som ovan).

Europeiska Centralbanken ECB har insett faktum - unionen EU spricker. De har fastställt kostnaderna för ett EU-utträde både för Grekland, Italien och Frankrike. Detta beslut slog ner som en bomb. Försöket att upprätta en diktatur i Västeuropa har misslyckats. Det politiska fiaskot EU är monumentalt. Vilket sjukt kapitel i Europas historia. CIA:s plan för Västeuropas folk har havererat. När folken i EU reste sig mot det korrupta slöddret i Bryssel startades en politisk lavin.

Trump gör allt för att påskynda processen. Trump och Storbritanniens May har funnit varandra. Theresa May har funnit sin egen silverrygg. "Jag och han ska ofta prata med varandra - så att Trump inte yttrar dumheter" - ungefär så sa May till pressen. Theresa May är faktiskt betuttad av Trump. Skarpa politiska iakttagare konstaterar att personkemin går ovanligt bra ihop.

Trumps fru och dotter Melania och Ivanka Trump - tävlar om populariteten i USA. Nu börjar äntligen Trumps egen popularitet stiga - inte bara i USA utan även i många andra länder. Den största smutskampanjen i mänsklighetens historia har misslyckats. Den korrupta makteliten i Washington har inte klarat av att dra ner Trump i skiten. Det blev i stället den prostituerade pressen som förlorade. I hela den förljugna världen har smutskampanjen misslyckats. Vilken ofantlig politisk skam för väst.

Det verkar som om Nya Zeeland drar till sig många rika som nu planerar att fly från USA.De vet dollarns öde och köper fastigheter så länge som valutan accepteras som betalning. Nya Zeeland betraktas som en trygg tillflyktsort.

Vart ska CIA:s femtekolonn i Sverige flytta? Förstår de fortfarande inte vad som väntar? Be om förlåtelse i tid - precis som Udo Ulfkotte gjorde. Sanningen hinner upp er alla.

LÄGET I SVERIGE BÖRJAR BLI AKUT

Vi måste tillsätta en räddningsgrupp som börjar utarbeta en plan för Sveriges framtid. De förblindade hönorna i Sveriges Riksdag måste rensas bort. Alla lever i en värld som inte längre existerar. Alla har börjat trivas i den politiska gräddfil som de skapat åt sig själva. Vi måste dränera träsket även i Sverige. Vi har nått botten på förljugenhetens och den politiska förvirringens skala.

Det sista dödsrycket att "tvätta krigsförbrytare" i Sveriges Television måste stoppas. Skavlans och Reinfeldts program måste stoppas så fort som möjligt. Det är uppenbart att det gamla CIA har organiserat programmen - men det gamla CIA finns icke mera!

Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet - alla stora dagstidningar i Sverige måste rensas rena från mutade politiska journalister och chefredaktörer. Om Ulfkottes uppgifter stämmer är nästan alla mutade av dollar. Detta gäller även nästan all mindre tidningar i vårt land. De har stängt av alla politiska sanningar under lång tid. De har stängt insändarsidorna effektivt för politiska sanningar. De har bara satsat på CIA:s lögninformation. En total uppstädning är absolut nödvändig

Både Sveriges Riksdag, den "svenska" CIA-styrda militära ledningen, säkerhetstjänsten SÄPO och den svenska pressen måste rensas. De får inte fortsätta att skada vårt land. CIA:s femtekolonn måste rensas bort. Vi har bara ett land och bo i. Vi vill inte andas rysshat varje nyhetssändning. Vi vill andas sanningens rena luft.

Sanningen är att Krims folk älskar Ryssland och Putin. Sanningen är att även Ukrainas folk kommer att be om förlåtelse. Det var nazisterna som CIA kuppade till makten som förstörde landet djävulskt. Carl Bildt är det ukrainska folkets förrädare. Inom endast ett år kommer Ukraina att be Sverige att utlämna honom till förhör. Jag är säker. Bildt var med och organiserade statskuppen. Detta är ett synnerligen allvarligt brott.

Uppgiften är akut - en svensk räddningspanel måste tillsättas. Stasis folk i Östtyskland rensades ut - ganska - effektivt. Vi måste göra samma städningsoperation även i Sverige. Vi måste börja planera för vårt lands framtid. Precis allt måste ses över från grunden. Vi kommer att få leva med det gamla CIA-folket hur vi än städar. De har bitit sig fast i hela den akademiska världen. Men kanske inte detta blir något större problem. De svänger sannolikt alla kappan för vinden - utan att ens vara medvetna om detta.

H/T Brage Norin, Skogså Tankesmedja

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Grexit, Italexit, Brexit, Marine le Pen, IMF, CIA, Trump, ECB, Theresa May, Sveriges Riksdag, Skavlan, Reinfeldt, Ulfkotte, Putin, Carl Bildt, Stasi ::

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-01-30 12:00:46

Jag citerar -

* Statskonkursen i Grekland är nära förestående - Grexit är oundvikligt

Kommentar - Enligt Bibelns Profetior blir det 10 stater kvar ab EU i ett initialskede.

Jag tror Danmark blir nästa utträdare,

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-01-30 12:33:03

INOM ETT ÅR SLÄPPS SANNINGEN OM MALAYSIA AIRLINES MH17 - 80 BARN DOG!

Mindre än en vecka innan det civila flygplanet Malaysia Airlines flight MH17 sköts ner över östra Ukraina sköts ett transportflygplan ner över samma område på 6 kilometers höjd. Bildt twittrade att separatisterna förfogade över ”Ground to Air”- missiler. Alla världens flygbolag och ALLA PILOTER visste vad som hade hänt.

Några dagar efter Bildts twittrande tvångsdirigerades ett civilt flygplan in över ”separatist-kontrollerat” område i Östra Ukraina. Ukrainska stridsflygplan tvingade piloten att svänga norrut in över detta område. Piloten vägrade naturligtvis in i det sista. Allt finns inspelat i en av de svarta lådorna.

Efter våldsamma strider tog ”seperatisterna” hand om de svarta lådorna. Putin spelade upp samtalen i cockpit och sände lådorna direkt till CIA:s högkvarter i London – tillsammans med en inspelad version av samtalen i cockpit. På en enda sekund tystnade anklagelserna mot Ryssland och Putin. Självaste Obama kallades in till NATO:s topphemliga möte. Det blev dödstyst på en enda gång.

Det är bara ren lögn att ”haverikommisionen” slagit fast Rysslands skuld. Det har fastslagits att en markrobot sköts ner planet – MEN INTE VEM SOM AVLOSSADE roboten. Ingen i den förljugna västvärlden känner till fakta. Separatisterna förfogade varken över flyg eller avfyrningsanläggningar av missiler!!! Frågan kommer strax att utredas igen – när den nazistiska regeringen i Kiev flyr ut ur landet. Då kommer Bildt att kallas in till förhör. Han var med och organiserade nazistkuppen i Ukraina och vet en hel del. Omkring 80 barn dog vid flygkraschen. Jag vill skrika av ångest. Det är djävulskt att delta i den CIA-ledda nazistkuppen i Ukraina. Man kan alltid skylla på att man ställde upp på den "goda" sidan. Men om man dessutom på något direkt eller indirekt sätt varit inblandad i nedskjutningen av det civila flygplanet - då ligger man djävligt illa till.

Brage Norin - Skogså Tankesmedja.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-01-30 13:29:12

@ARNE
Befriande med den bibliska utsagan. Amen. Detta med Denexit skulle smaka som danska karameller, snytingar visavi EU-Fantasyn. En riktigt välgörande och klassiska "Kungen av Danmark"...

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-01-30 22:19:29

Mycket bra! Det måste gå denna väg, något alternativ finns inte

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv