MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

PRIDE 2017: Vad innebär temat "REDO FÖR NÄSTA STEG"?

Publicerad 2017-07-31 19:34:00 i HBTQ,

DN31072017

SVARET från Rikslikaren DN, TT, MSM, SVT, TV4, SR

MAINSTREAM MEDIA [MSM] Tidningar, TV, Radio, Facebook, Twitter samt Politiska partier och myndigheter agerar som om HBTQ omfattade minst 10 % av befolkningen, dvs en (1) miljon invånare...

Landets sexsyn styrs av homofolket, en minoritet som i praktiken omfattas av 1,7%. Den svenska homolobbyn är världsbäst.
SVARET från praktiserande muslimer

Svaret från en ex-muslim talar tydligt om vad sharialagstiftningen stipulerar. Stockholm Pride 2017 kommer at vara kliniskt fritt från sanna muslimer.SVARET om transmilitärDet finns ingen plats i militären för personer med allvarlig psykisk störning, för att inte tala om de orimliga sjukvårdskostnader som uppkommit av människor som vill att andra ska betala för att få sina penisar avskurna... eller för annan kirurgisk operation.

Svenskt förbud mot transmilitär? Och... När får vi se regeringen utfärda förbud mot muslimer i militären?

Dagens Nyheter idag (31/7) har svaren på det politiskt korrekta...AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Stockolm Pride 2017, Redo för nästa steg, Pride, Proud, muslimer, sharia, Trump, Transförbud ::

Transportstyrelsens haveri, avsiktligt och planerat?

Publicerad 2017-07-30 14:22:01 i Transport Gate,

NewsVoice

I USA och Sverige finns ett väl utvecklat militärindustriellt komplex, Deep State. En av de drivande aktörerna i Deep State är CIA, som bl a ansvarade för att bygga upp NATO:s lokala motståndsrörelser Staybehind/Gladio i Europa efter andra världskriget. Inte minst i Sverige. Man kan säga att kungahusen är CIA:s gisslan.

CIA MKUltra

USA:s inflytande genom NATO och CIA är starkt. CIA:s MKUltra-program avslöjades på 1970-talet och då förstördes många av de dokument som kunde visa på omfattningen.

MKUltra är ett program som utvecklar tekniker för tankeläsning, projektion, tankekontroll och påverkan på människors beteende och perception. Det används på både vuxna och barn.

Även om MKUltra-programmet formellt lades ner i samband med granskningen, så fortsatte man använda och förfina teknikerna. Den här typen av tekniker ges en totalitär makt som utnyttjas. De som blir utsatta för dessa metoder och rapporterar om det blir regelmässigt inlåsta på psykiatrin.

Människor påverkas till att begå misstag

CIA använde sina metoder och det är mycket sannolikt förklaringen till att så många kunde begå så många klumpiga fel, trots varningar. Men det här vill varken Säpo eller försvaret kännas vid.

All information som Transportstyrelsen har i sin verksamhet är nu med största sannolikhet i både amerikanska och ryska händer via CIA. Sverige har blivit grundlurade.

Twin-tip strategi förenar två maktsfärer. CIA bedriver nämligen en strategi som sammanför två intressen och maktsfärer – det ryska och det amerikanska.

Beslutet av amerikanska IBM att koppla in underleverantörer från länder som har nära band till ryska intressen förklaras därmed.

Sverige är ett perfekt val för Deep State och CIA


I Sverige saknas väsentlig kunskap om hur olika aktörer arbetar för att destabilisera och utöva påverkan på länders statsskick.

Sverige med 200 års historia av fred och myten om att vi är en humanitär stormakt. Sverige är ett perfekt val för Deep State och CIA att bedriva sin smutsiga verksamhet.

Med Transportgate

KÄLLA News Voice: Var Transportstyrelsens haveri avsiktligt och planerat?

H/T Port Salut

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: CIA, Transportstyrelsen, TransportGate, Deep State, MKUltra, IBM, Säpo, NATO, Staybehind/Gladio ::

Varning till Angela Merkel från iransk utvandrare

Publicerad 2017-07-30 03:57:00 i Islamisering,

VARNING TILL ANGELA MERKEL från en iransk utvandrare:

"Det som hände i Iran för 40 år sedan (islamisering) händer nu i Tyskland"

Hon flydde Iran för de friheter hon fann i Tyskland. Nu kanske hon måste fly från Tyskland för att hitta dem igen.

KÄLLA & H/T BareNakedIslam

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: utvandrare, yttrandefrihet, trosfrihet, expat, självutrotning, migrantpolitik ::

Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv