MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Bränna Pippi Långstrump och Koranen på bokbål?

Publicerad 2017-07-13 10:37:37 i Islamofobi,

JanneJosefsson

Apropå Janne Josefssons Sommarprogram om Botkyrka & Pippi Långstrump frågar sig ex-muslimen MOHAMED OMAR:

"VARFÖR är det islamofobiskt att kasta en Koran för att den innehåller hat och uppmaningar till våld mot icke-muslimer, men inte svenskofobiskt att kasta en svensk, klassisk barnbok?"... Ja, Varför?Pippi i Söderhavet

LÄS Mohamed Omar: I ett civiliserat samhälle bränner vi inte böcker.FLERA REFLEKTIONER om skillnaden mellan islamofobin och svenskofobin?...AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Koranen, Pippi Långstrump, Astrid Lindgren, Pippi Longstocking, islamofobi, svenskofobi, Koranen, Nya Il Convito, Janne Josefsson, Botkyrka, Mohamed Omar, bokbål, negerkung ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-07-13 22:26:32

VARFÖR ?.

Därför att i Det SOCIALDEMOKRATISKA Samhället är allt LÖGN,
det Förljugna Dubbelmoraliska Samhället !.

Socialdemokrater är Dubbelnaturer,
NYTTIGA IDIOTER enligt LENIN,
fast det var ju bara en Halvsanning.

Socialdemokratin är en SATANS och DJÄVULENS LÖGN !

Den Farligaste Satans och Djävulens Uppenbarelse är -
EN SNÄLL MÄNNISKA/SNÄLLA MÄNNISKOR,
enligt vad en Pingstpastor(Sevrin) en gång i Tiden yttrat.

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-07-14 00:42:17

Den svenska godhetsreligionen är ett intressant kapitel där utsagan om "Satans farligaste uppenbarelse är en snäll människa" har sin särskilda betydelse.

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-07-14 15:36:29

Ja det är Precis som MXp skriver.

"Vägen till Helvetet är Kantat av många GODA INTENTIONER".

Guds Ord är Vägen -

105. Ditt ord är mina fötters lykta
och ett ljus på min stig

Från -

http://runeberg.org/bibeln/19_b9.html

Alla andra Vägar leder vilse och till Undergång och Helvete.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv