MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Bristol Stool Scale - Bristolskalan

Publicerad 2017-07-05 20:34:00 i Bristol Stool Scale,GISSA BAJSET var ett populärt inslag i barnprogrammet “Myror i brallan”. Det gick ut på att barn skulle lära sig vilket djur som varit framme och gjort sina behov.

MEN HUR DUKTIGA är vi egentligen att utifrån vårt eget bajs avgöra hur magen mår?

SKAVLAN försökte råda bot på den saken. Hans gäst - GIULIA ENDERS - berättade häromåret (13 febr 2015) om Bristolskalan. Tyvärr finns inte Skavlangästen längre kvar på SVT... Bokförlaget Forum tycks ha spolat SVT & Skavlan av för mig okända skäl...

Kolla TheAgenda.tvo.org nån minut för att få en skymt av Giulia Enders (i en utförlig intervju om Bristolskalan):

MERA om Bristol Stool Scale...


VARFÖR denna bloggpost om Bristol Stool Scale? Skälen är flera:

SKÄL # 1 Forskaren Giulia Enders boktitel 'Charmen med tarmen' (eng. 'Gut Reaction') är skäl nog - om ett ämne som man inte talar om. Avföringen.

SKÄL # 2 Medicinskt har vi behov av att ta till oss all kunskap om avföringen och vad den kan säga oss. Den som verkar i Hemtjänsten vet vad det handlar om. "Rensandet av magen", Lactulos och maten som äts.

SKÄL # 3 Detektiven i oss frågar sig varför SVT spolat inslaget? Varför skulle Bokförlaget Forum som antyds vid vår efterforskning stoppa avsnittet?

SKÄL # 4 Public Serviceföretaget SVT är tillsammans med SR och andra Mainstreammedia inte längre värda folkets förtroende... Den köpta mediebranschen har helt enkelt inte ens det värde som toalettpapperet har. Det är en skitbransch.AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Myror i brallan, Gissa bajset, Skavlan, Fredrik Skavlan, Giulia Enders, SVT, Bristolskalan, Bristol Stool Scale, BSC, Bokförlaget Forum, TheAgenda.tvo.org, Charmen med tarmen, Gut Reaction :: Updated 21:30 ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv