MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

De samfundskristna vs Islam och Sverigedemokraterna

Publicerad 2017-07-21 10:30:00 i Kristen tro,

TheUglyTruth
KÄLLA The Ugly Truth

JOHN GUSTAVSSON född i Pingströrelsen är ett sanningsvittne om hur majoriteten av kristna inom frikyrkosamfund och skilda kyrkor förhåller sig dels till Islam och dels till Sverigedemokraterna.

PRESENTATION John Gustavsson är född 1991, doktorand i nationalekonomi vid National University of Ireland. Han bedriver forskning inom området beteendeekonomi, som är en blandning av psykologi, sociologi och nationalekonomi.Avpixlat

Den politiskt korrekta Världsbilden regerar samfunds- och kyrkokristenheten och styr hanteringen av Islam & SD.KÄLLA: Kristna mångkulturalister: Varför kristna försvarar Islam

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: samfundskristna, frikyrkor, Svenska kyrkan, Katolska kyrkan, kristendom, värdegrund ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-07-21 18:10:20

Jag Citerar -

" För några år sedan skrev flera Hunda Frikyrkopastorer under en debattartikel där de menade att SD;s politik är oförenligt med Kristendomen".

Slut Citat.
Kommentar -

Vad som är oförenligt med Kristendommen är Partidemokratin.

Nationen och med efterföljande Nationalism(utan Nationell Egoism),
är Guds Skapelse.

Vad dessa Frikyrkopastorer är,
är ingenting annat än Villolärare och Antikrister.

Arne Strand.

Postat av: Klartext

Publicerad 2017-07-21 22:11:06

Villolärare och Antikrister hör till de absolut billigaste jag kan tänka mig.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv