MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Lövhyddohögtiden 2017 (6-11 okt): Guds stad Jerusalem

Publicerad 2017-07-19 02:13:00 i Israel,

The City of God - Feast 2017 from ICEJ on Vimeo.
MERA om Israel av PAUL WIDEN:
Nyheter från Israel Rapporter, Analyser och Reportage.

OM Jerusalem fra Norge:


AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Lövhyddohögtiden, Lövhyddohögtiden 2017, Feast of Tabernacles, Sukkot, Jerusalem, Israel, CITY of GOD, International Christian Embassy Jerusalem, ICEJ ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-07-19 08:39:19

De Två Jerusalem.

Galaterbrevet kapitel 4 versarna -

21. Sägen mig, I som viljen stå under lagen: haven I icke hört vad
lagen säger?
22. Det är ju skrivet att Abraham fick två söner, en med sin
tjänstekvinna, och en med sin fria hustru.
23. Men tjänstekvinnans son är född efter köttet, då däremot den
fria hustruns son är född i kraft av löftet.
24. Dessa ord hava en djupare mening; ty de båda kvinnorna beteckna
två förbund. Av dessa kommer det ena från berget Sina och föder
sina barn till träldom, och detta har sin förebild i Agar.
25. Berget Sina kallas nämligen i Arabien för Agar och svarar emot
det nuvarande Jerusalem, ty detta lever med sina barn i träldom.

26. Men det Jerusalem som är därovan, det är fritt, och det är vår
moder.


https://www.bing.com/videos/search?q=Jerusalem+of+Gold&view=detail&mid=7F87BD2A01BCEB996FB47F87BD2A01BCEB996FB4&FORM=VIREhttps://www.youtube.com/watch?v=8hy5VxG6q98

"I min syn jag såg blickandes ner från Himmelen,
under mig låg Israel och den Heliga staden Jerusalem" !.

Arne Strand.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv