MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

"Moderata muslimer" - Vad är det?

Publicerad 2017-07-22 10:47:00 i Muslimer,


EFTER VARJE TERRORATTACK försäkrar politiker och förståsigpåare - enligt Hussein Aboubakr - om att grymheten inte representerar den sanna föreställningen om den "moderata muslimska majoriteten".

Men hur många "moderata" finns? Och vad betyder "moderat" exakt?

TRANSCRIPT Hussein Aboubakr: (Klicka på VIEW TRANSCRIPT) Where Are The Moderate Muslims?

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: Hussein Aboubakr, Prager University, moderat muslim, sharia, terrorattack ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-07-22 10:52:47

Jag skulle tro att,
alla RADIKALA MUSLIMER från början var MODERATA MUSLIMER.

" Av Frukten känner man Trädet " !.

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-07-22 13:16:36

OK, du antar att "radikala muslimer från början var moderata muslimer"...

För förståelsens skull vore det bra om du ville förklara vad du menar med dels "radikala muslimer" och dels "moderata muslimer"

Postat av: MVp

Publicerad 2017-07-22 19:46:10

Vem odlade Taliban -svar ......
Ockuperar andras land ......... -
--"----- ta over andra natur resurser
diskrimination ,hjälpa odemokratiska krafter med sina bidrag, terrorist hjälp med NGO formen. sälja sina vapen till Islamisk staten .De har inge vapen fabrik.. vi Behöver ändra vårt politik anas vi inte kan ha en harmonisk värld.:)

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-07-22 20:04:51

Svar till MXp ovan,

Radikala Muslimer tar Koranens Bud/Föreskrifter om att Mörda sina medmänniskor på allvar,
och gör det.

Moderata Muslimer förnekar att Koranen bjuder Muslimer att Mörda enligt Koranens Föreskrifter.

Jag känner många Muslimer som bara ser den GODA SIDAN av Koranens Bud,
och de förnekar att de Radikala är Muslimer.

I Korthet.

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-07-22 22:23:56

@MVp
Tack för din kommentar!

Amerika/USA och CIA har agerat precis så som skriver.

Vi är helt överens.

//Dag Sr

Postat av: MXp

Publicerad 2017-07-22 22:32:57

@Agrne Strand, tack!

Dina definitioner är tydliga. Själv skulle jag nog inte kunna uttrycka mig så distinkt och klart som du gjort.

Tänk om alla riksdagsledamöter kunde inse vad terrorattackerna faktiskt innebär.

//DSr

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv