MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

Tyskland nedsmittat av TBC och många infektionssjukdomar

Publicerad 2017-07-25 10:20:00 i Invandringspolitik,rki

SJUKHUSEN i Tyskland är fyllda av muslimska invandrare och kan inte fortsätta att ta hand om skattebetalande tyskar.

De muslimska invandrarna vägrar att vårdas av kvinnliga läkare. Muslimer knivhögg en läkare och några sjuksköterskor när barnet dött på ett sjukhus. En skadad läkare måste genomgå operation och två sjuksköterskor fick söka vård.

Ingen har blivit straffad. Kliniker skickar fientliga flyktingar till sjukhus eftersom man inte kan ta emot dem.

Muslimska invandrare har AIDS, syfilis, öppen TBC och andra exotiska sjukdomar aldrig tidigare sedda eller som sedan länge sedan utrotats i väst.

Muslimerna överger sina sjuka barn när de ombeds att betala för sina mediciner: När de förstår att de måste betala leder det till otroliga utbrott. De lämnar barnen åt apotekspersonal med orden: "Så, här bota dem här då!"

Minst 1 av 10 muslimska kvinnor är redan utslagna när de kommer till Tyskland. Hundratusentals av dem har tagit med sig spädbarn och små barn under sex och många är utmärglade och väldigt sjuka.

EN TJECKISK LÄKARE beskriver förhållandena
på ett sjukhus i Tyskland. Det värsta är att doktorn förklarar
att de inte får rapportera om verkligheten vid sjukhuset...

DEN HÄR VIDEON ÄR FRÅN 2015
innan det blivit riktigt svårt i Tyskland:SVERIGE torde proportionerligt vara lika nedsmittat som Tyskland; utan att vi ännu fått höra något om invandrarvågens alla infektioner...


KÄLLA: Robert Koch Institut Årsbok 2016
H/T: BareNakedIslam

AKTUELLT: Läs även andra intressanta bloggar om: infektionsepidemi, Tuberkulos, TBC, syfilis, AIDS ::

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv