MXp

Reflektioner om samhälle, yttrandefrihet & demokrati

VÅLDTÄKTSEPIDEMIN Top 10-listan 50 % mot barn

Publicerad 2017-07-09 03:17:42 i Våldtäkter,

Våldtäkterna i Sverige är ofantliga till antalet, eftersom landet började ta in ett stort antal muslimska invandrare och flyktingar.

Enligt statistiken görs 92 % av alla våldsamma våldtäkter av migranter och flyktingar.

Vilka begår brotten? Se 10 i Topp-listan över nationaliteterna: Irak, Afghanistan, Somalia, Eritrea, Syrien, Gambia, Iran, Palestina, Chile och Kosovo.

STUDERA BILDEN nedan med den högra svarta handen över ansikte och mun...10news

LÄS TEXTEN 10news: Sveriges islamiska våldtäktsepidemi: Nästan hälften av offren är barnAKTUELLT: RELATERAT - SVT: Bråvalla 2018, DN: Ny minifestival efter Bråvalla, GP: Ny minifestival

Läs även andra intressanta bloggar om: Bråvalla, Top 10-lista, våldtäktsepidemin, barn, Irak, Afghanistan, Somalia, Eritrea, Syrien, Gambia, Iran, Palestina, Chile, Kosovo ::

Kommentarer

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-07-09 08:38:28

FY faan för SOCIALDEMOKRATERNAS politik !.

De som våldtar Barn skulle avrättas medelst Nackskott.
Dessa Våldtäktsmän skulle ju ha blivit tagna av Daga i sina Hemländer.

När o Gud,
skall du sätta stopp för denna Djävulska Socialdemokrati ?

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-07-09 10:47:56

Ogudaktigheten som socialdemokratiska partiet står för omfattas ju dessutom i lika mån av allianspartierna, eller hur.

Ogudaktighet. Läs: o-g-u-d-a-k-t-i-g-h-e-t.
..........................................

Postat av: Arne Strand.

Publicerad 2017-07-09 11:38:59

SVAR TILL MXp Ovan.

Ja - inte är det någon RESNING/Ryggrad i dem Heller- Politiskt sett.

Nä - den Svenska Politiska Eliten är bara ynkliga Kräk,
som nog bara har Avlöningskuvären för Ögonen,
Politiska Skökor som säljer sina Själar och Kroppar till Socialdemokratin.

Arne Strand.

Postat av: MXp

Publicerad 2017-07-09 12:45:05

Och bakom alltihopa ligger ondskans andemakter, vilka använder allt användbart alltifrån socialdemokratin via PK-eliten med alliansen och media, CIA etc.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Kontakt
Prenumerera och dela

Till bloggens startsida


Kategorier


MERIT WAGER om migration

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE tar in människor utan att veta vilka de är – alltså utan krav på att de ska styrka sin identitet. Inga afghaner, till exempel, styrker sin identitet. De har falska handlingar som smugglarna försett dem med och med dem som grund tillåter staten Sverige att de ges uppehållstillstånd här med allt vad det innebär av förmåner, utan att vi vet om de begått grova brott i hemlandet eller om de har några syl- eller skyddsskäl överhuvudtaget. De har till och med getts – och ges kontinuerligt – medborgarskap i okänd identitet. Trots att det inte på något sätt är en mänsklig rättighet att få medborgarskap i Sverige! Det minsta invånarna och medborgarna i en civiliserad rättsstat måste kunna kräva är att staten inte gör okända människor, medborgare i andra stater, till medborgare i Sverige! Det har jag ifrågasatt och rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE har låtit tiotusentals människor söka asyl i en påstådd ålder som med stor sannolikhet i väldigt många fall har varit påhittad. Inga krav på styrkande av ålder (lika lite som styrkande av identitet) har ställts. Säger en 28-åring att han är 17 år gammal, då är han 17 år gammal. Likaså om en 36-åring med glesnande hårväxt, rynkor och ett utseende som klart motsäger hans påstående om att han är 16 eller 17 år gammal, så har det accepterats. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

JAG HAR SKRIVIT OM DETTA VANSINNIGA I ATT SVERIGE accepterar förfalskade handlingar, lögner, asylbedrägerier, stölder och missbruk av svenska pass, att ambassader sålt visum, asylsökande med dubbla, trippla och – om jag minns rätt: upp till åtta olika identiteter. Det har jag rapporterat om så många gånger att det inte går att räkna.

ALLT DETTA finns det tillgänglig information om här på den här sidan sedan långt, långt innan journalister och politiker började sin sanslöst snigelartade omvändelse vilken sker enbart för att det inte längre går, hur gärna de än hade velat fortsätta, att låtsas som om svart är vitt och vitt är svart.

KÄLLA Margit Wager: Varför har ni inte lyssnat på oss?

Arkiv